ya ucretlı dusunuyorum ama sımdı ne bılım bıraz da cekınıyorum. atnmadan baslarmam tuhaf gıbı kendımı ait hıssetmıyorum ucretlı yapacagım yere
Zaten ücretli yapanlar yabancılık çekiyorlarmış baya,yakın bir arkadaşım da yaptı baya sızlanıyordu..Ne bileyim ben bu sene nasıl okulla kpss yi bir arada yürütemediysem bu sene de ücretli yaparsam yeterince kpss ile ilgilenemeyecegim gibime geliyor nitekim öyle de oluyor zaten yorgunluk stres kpss hepsi bir arada olmuyor canım..
yapmadım canım ben de puanım yetmedı. kız hazal nerelerdesın sen gorunmuyorsun terlıkle kovalayım mı senı
Senin okul açılınca benim de dershane başlayınca paşa paşa erken yatıp kalkacagız zatensen hangi şehirde okuyorsun bu arada canım?
vallaha sorma yaa hiç okulun açılmasını istemıyorumm.. rize de okuyorum canım.
OOooo sen de karadeniz desin haa..Güzel yer vesselam..Tatlım ben çıkıyorum şimdi,çok memnun oldum,yarın görüşmek üzere,iyi geceler...
ehehhebir kere geldin topiğime artık ben kovalıyca sen kaçamıyceeen
goruruz hızlı kacarım amaaa
hiçbir yere kaçmazsın sana konunun özetını buldum
17 Yaşındaki bir genç "Arkadaşım çok yakışıklı" diye bir konu açtı.
Herkes erkek arkadaşının resmini koy bakalım v.s. deyince
konu sahibi resmi koydu.
Hiç kimse beğenmeyince de
çocuk kadınlarla dalga geçtiğini dile getirdi.
O sırada site yöneticisi Kazen Bey geldi..
Konu sahibinin erkek olduğunu söyleyerek kişisel bilgilerini verdi.
Çocuğu ifşa etti.
Ailesi ile görüşeceğini söyledi.
Genç çocuk da twitterdan açıklama yaptı.
En sonunda da çocuk Tweeterdan bir özür msj yayınladı.
ne mal ınsanlar var yaa ee actı yaptı da noldu kendı rezıl oldu salak
sorma ya hemde ne mall
birde gelmiş hepinizle dalga geçtim dün konu açanda bendim. size çok gülüyorum flan yazmış. bide vajinismus tüp bebek bölümüne çok terbiyesi şeyler yazmış
Bende anlamadım elıne ne geçti ama emınım üç buçuk atmıştır
atmıstır tabi. aman ergenler ya aslında keske arasaydı aılesını o zaman gorurudum ben onu
sımdı ona bakıyordum ben de canım tesekkur ederım