Sohbet koliklerin yeri :P

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
Canı sıkılan arkadaşlar burda toplanıp eğlenceli konular bulup muhabbetin dibini bulalım

Sıkıldım biliyo musun neden??? buraya özellikle bir derdim vara saçma sapan konular açıp insanlarla dalga gecen insancıklarla doldu resmen kirletiyorlar burayı sinirleniyorum artık!!!

bende iki saattir milletin derdini okuyorum kimisi atıyo kimisi çare arıyo içim daraldı. tam sohbet konusu yokmu derken konu açıldı. keşke başka bişi dileseymişim :))) bi araba fena olmazdı

Sıkıldım biliyo musun neden??? buraya özellikle bir derdim vara saçma sapan konular açıp insanlarla dalga gecen insancıklarla doldu resmen kirletiyorlar burayı sinirleniyorum artık!!!

Kesinlikle katılıyorum..
Artık forumun samimiyetıne zarar verıyorlar gır gır şamata yerıne dönecek yakında

Bu arad sende hoşgeldin canım :=))

bende iki saattir milletin derdini okuyorum kimisi atıyo kimisi çare arıyo içim daraldı. tam sohbet konusu yokmu derken konu açıldı. keşke başka bişi dileseymişim :))) bi araba fena olmazdı

evet tatlım artık burda takılırız

Gözümüz gönlümüz açılsın iki sohbet edelim şurda bayıldım kaç gündür

evet kızlar yaa hadi başlayalım
bende kaç zamandır sıkıntıdaydım.. uyku düzenim bile bozuldu gece 3-4 te anca uyur oldum..
Bu arada neredens,niz şehir olarak belirtebiliriz. ben ısparta bu arda

Ben şuan antepteyim ablacıgımın ve miniklerimin yanındaaa ben tuba kızlar sizlerr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…