Sohbet koliklerin yeri :P

karadenizin incisi sinop :KK70:
a ne güzel benımde bir arkadaşım sinop tan dı. gitmek istediğim yerlerden birisi :KK34:

Ben şuan antepteyim ablacıgımın ve miniklerimin yanındaaa:KK76: ben tuba kızlar sizlerr???
tubacımm minikler miii :) çok şeker kaç yaşındalar... bende hazal bu arada kızlar. yeni teyze oldummm bundanır minklere karşı çok ayrı bir sempatim var :KK16:

Süper yaa bir de yemyeşil her tarafı yeşilin her tonunu görmek mümkün..
kesinlikle öyle ya karadeniz harikaa :KK34:

teşekkürler:) ben de oku oku sıkıldım, bi geleyim bakayım buraya dedim:KK1:
çok iyi yapmışsın canım :) bizde tam sohbete dalıyoduk sende kendinden biraz bahsedr msin :KK34:
merhabalar beni de alın aranıza :) ben Sibel İstanbul'dan buarada bende Sinopluyum
aaa hoş geldin canım ne demek.. sibelcıkm m.o bende hazal :KK76:

Türkeli annemler orada yaşıyor..bende burda onların hasretini çekiyorum :KK43: her yaz gidiyorum ama Sinop'a alışkanlık oldu bide gitmez görmezsem o sene üzülüyorum eksik hissediyorum :) eskiden ailem İstanbul'da yaşarken babama kızardım her yıl bizi memlekete götürüyor diye bu ne memleket aşkı derdim ama bende ona benzedim galiba :KK70:

Memnun oldum hazalcım,hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,teyze olmak özel çok özelllll benimkiler 13,8,4 yaşındalar ama hepsi çok küçük daha gözümde büyümüyorlar bir türlü:KK34:

ayrı kalınca değeri anlaşılıyo çok güzel bi yer ama çok seviyorum sinopu bide iş imkanı bakımından daha iyi olsa süper olucak

ayy hoş bulduk hazalcım.. ne sıcak bi forum bu böyle 1 haftadan fazla oldu sanırım sürekli giriyorum bağımlılık yaptı sanırım:)) hiçbir şey yapmasam da bakma ihtiyacı duyuyorum :)

ayrı kalınca değeri anlaşılıyo çok güzel bi yer ama çok seviyorum sinopu bide iş imkanı bakımından daha iyi olsa süper olucak

Evet aynen öyle gerçekten. Zaten iş imkanı olsa öyle güzel şirin bi şehir ki hiçbirimiz belki İstanbul'da yaşıyor olmazdık. Gerçi alıştım artık öyle ki artık başka hiçbir şehirde yaşayamazmışım gibi geliyor. Çok sevmeme rağmen memleketim de bile temelli durama gibi geliyor bu saatten sonra.
Kışın zaman nasıl geçiyor ben onu merak ediyorum. Çünkü yazın Almancısı İstanbul'dan geleni çok kalabalık olur kışın bizim orası birden tenhalaşıyor.

sakinliğine alışınca yazın kalabalıklığı çekilmiyo. özellikle trafikte bir an önce kış gelsin istiyorum şahsen :KK70:

Türkeli annemler orada yaşıyor..bende burda onların hasretini çekiyorum :KK43: her yaz gidiyorum ama Sinop'a alışkanlık oldu bide gitmez görmezsem o sene üzülüyorum eksik hissediyorum :) eskiden ailem İstanbul'da yaşarken babama kızardım her yıl bizi memlekete götürüyor diye bu ne memleket aşkı derdim ama bende ona benzedim galiba :KK70:
canımleket aşkı başkadır tabı kı. nereye gidersen git çocukluğunun geçtiği o sokakları özlersin :KK66:

Memnun oldum hazalcım,hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,teyze olmak özel çok özelllll benimkiler 13,8,4 yaşındalar ama hepsi çok küçük daha gözümde büyümüyorlar bir türlü:KK34:
oyy yerim ya en güzel yaştalar :KK66: farklı yaşlar farklı gelişim özellikleriyle ilgilenmek biraz yoorucu olur belki senın için. ama bambaşka ya çok masumlar dimi :KK17: bu arda bende memnun oldum canım teşekkür ederim :KK66:

hergün görmek başka özleyipte görmek başka tabi

benimde bir sürü yeğenim var buarada ama şunu söylemeliyim hepsi çok tatlı oluyor ama ilk yeğen bi başka... biz ablam bize geldiğinde yeğenimi kapıp ablamı unutuyoduk yarım saat sonra aaa sende hoşgeldin dediğimiz çok olmuştur:KK70: eskiden minik kuş derdim yeğenime şimdi deve kuşu oldun diyorum kocaman oldu boyu beni geçti maşallah :KK70: ona baktıkça yaşlandım galiba diyorum :)

Aynen hazal birisi ergenlik çağında biri ilkokulda biri çok kritik bir yaşta hepsinin nabzına şerbet vermek cidden zor ama dünyanın en harika varlıkları Allah yokluklarını göstermesin

benimde bir sürü yeğenim var buarada ama şunu söylemeliyim hepsi çok tatlı oluyor ama ilk yeğen bi başka... biz ablam bize geldiğinde yeğenimi kapıp ablamı unutuyoduk yarım saat sonra aaa sende hoşgeldin dediğimiz çok olmuştur:KK70: eskiden minik kuş derdim yeğenime şimdi deve kuşu oldun diyorum kocaman oldu boyu beni geçti maşallah :KK70: ona baktıkça yaşlandım galiba diyorum :)

ayy evet canım ya çok şeker oluyolar ılklerın yeri muhakkak başka olur. bende valla bebişi görünce dünyayla olan irtibatı kesiyorum civcib kadar yaa :KK70: çok küçük çok şeker diyorum ki sne nasıl büyüyeceksın zaman geçicek bende öyle söylıycem galıba :KK66:

X