Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hoşgeldin canım :) nasılsın
merhabalar beni de alın aranıza :) ben Sibel İstanbul'dan buarada bende Sinopluyum
a ne güzel benımde bir arkadaşım sinop tan dı. gitmek istediğim yerlerden birisikaradenizin incisi sinop
tubacımm minikler miii :) çok şeker kaç yaşındalar... bende hazal bu arada kızlar. yeni teyze oldummm bundanır minklere karşı çok ayrı bir sempatim varBen şuan antepteyim ablacıgımın ve miniklerimin yanındaaa ben tuba kızlar sizlerr???
kesinlikle öyle ya karadeniz harikaaSüper yaa bir de yemyeşil her tarafı yeşilin her tonunu görmek mümkün..
çok iyi yapmışsın canım :) bizde tam sohbete dalıyoduk sende kendinden biraz bahsedr msinteşekkürler:) ben de oku oku sıkıldım, bi geleyim bakayım buraya dedim
aaa hoş geldin canım ne demek.. sibelcıkm m.o bende hazalmerhabalar beni de alın aranıza :) ben Sibel İstanbul'dan buarada bende Sinopluyum
ayrı kalınca değeri anlaşılıyo çok güzel bi yer ama çok seviyorum sinopu bide iş imkanı bakımından daha iyi olsa süper olucak
sakinliğine alışınca yazın kalabalıklığı çekilmiyo. özellikle trafikte bir an önce kış gelsin istiyorum şahsen
canımleket aşkı başkadır tabı kı. nereye gidersen git çocukluğunun geçtiği o sokakları özlersinTürkeli annemler orada yaşıyor..bende burda onların hasretini çekiyorum her yaz gidiyorum ama Sinop'a alışkanlık oldu bide gitmez görmezsem o sene üzülüyorum eksik hissediyorum :) eskiden ailem İstanbul'da yaşarken babama kızardım her yıl bizi memlekete götürüyor diye bu ne memleket aşkı derdim ama bende ona benzedim galiba
oyy yerim ya en güzel yaştalar farklı yaşlar farklı gelişim özellikleriyle ilgilenmek biraz yoorucu olur belki senın için. ama bambaşka ya çok masumlar dimi bu arda bende memnun oldum canım teşekkür ederimMemnun oldum hazalcım,hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,teyze olmak özel çok özelllll benimkiler 13,8,4 yaşındalar ama hepsi çok küçük daha gözümde büyümüyorlar bir türlü
ayrı kalınca değeri anlaşılıyo çok güzel bi yer ama çok seviyorum sinopu bide iş imkanı bakımından daha iyi olsa süper olucak
Merhaba..Ben de varım ama geç kaldım galiba
Merhaba..Ben de varım ama geç kaldım galiba
benimde bir sürü yeğenim var buarada ama şunu söylemeliyim hepsi çok tatlı oluyor ama ilk yeğen bi başka... biz ablam bize geldiğinde yeğenimi kapıp ablamı unutuyoduk yarım saat sonra aaa sende hoşgeldin dediğimiz çok olmuştur eskiden minik kuş derdim yeğenime şimdi deve kuşu oldun diyorum kocaman oldu boyu beni geçti maşallah ona baktıkça yaşlandım galiba diyorum :)