Yok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktim

Esimle olayimsa soyle
Biz ailemin oldugu oldugu sehirde yasiyoruz.esimin ailesiyse koyde yasiyor.3saatlik mesafede.sadece yazlari gider 3-5 gun kaliriz.bi de yilbasinda gideriz.gecen sene cocuklar kucuk yollarda kalmayalim dedim gitmedik .tabi bu bahaneydi kv ve gorumceyle limoniydi aram o yuzden gitmek istemedim.bu sene yine tutturdu gidelim diye.benim erkej kardesim Turkiyede yasiyor ben de gidersem annem ve babam tek basina kalicaklar.gelen giden de olmuyo zaten soguk bi sulalemiz var.annem cok duygusaldir zaten kardesimi ozluyor eminim o gece oturup aglicaktir 2 tane cocugumdan kimse yok yanimda diye

annem gidin dese de benim.icime sinmiyo
Dun soyledim esime ya yilbasindan once gidelim ya da sonra gidip kalalim dedim annemler yalniz kalmasin zaten 7 sene ard arda gittik.tabi basladi bagirmaya ayda yilda bir ailesinin yanina gidecekmis ben buna da engel oluyomus.ya ben zaten gitmeyelim demiyorum ki .yilbasi gunu gitmeyelim sadece dedim.onun zaten 2 erkek kardesi bi kiz kardesi hepsi orda.benimkilerin kimsessi yok burda

iste boyle tartistik simdi gitmicek eminim ama yilbasini burnumuzdan getirecek cok sıkıldım

Siz soyleyin kizlar 3cu bi goze ihtiyacim var.yalnis mi yapiyorum?d