Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klostrofobi kapali alanda kalamama aniden fenalasiyolar. bi arkadasimda vardi birden asansorde tutardi mesela kendini disari atardi. ya da tansyonun filan mi dusuyor acaba senin?
klostrofobi kapali alanda kalamama aniden fenalasiyolar. bi arkadasimda vardi birden asansorde tutardi mesela kendini disari atardi. ya da tansyonun filan mi dusuyor acaba senin?
normal diyosa yapacak bise yok : ( ben ikinci gebelikte oruc tutuyodum. 4. gun bi tansyonum dustu :)) daha 1-2 ayliktik. ona ragmen etkilendim biraktim hemen
İyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi. Cinsiyeti belli degil. Bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardı doktor dürttü ama fayda etmedi Bu da fotosu Eki Görüntüle 2219948