- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Adam odun çarpmışa döndü demek bende seneye yapacagımÇocuklar zaten biliyordu eşim çok şaşırdıDaha doğrusu net anlamadı ne olduğunu anlattık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam odun çarpmışa döndü demek bende seneye yapacagımÇocuklar zaten biliyordu eşim çok şaşırdıDaha doğrusu net anlamadı ne olduğunu anlattık
Yap canım güzel laf çakmış oldumAdam odun çarpmışa döndü demek bende seneye yapacagım
Aynen, pasta bile mesaj içeriyorYap canım güzel laf çakmış oldum
Teşekkür ederiz canımOyumu kullandım katılan herkesin eline koluna emeğine sağlık
Teşekkür ederizOyumu kullandım katılan herkesin eline koluna emeğine sağlık
ciddimisin nevos? iyide emmeyi 3-4 aylikken birakti zaten..birde 2 yasa dogru dusunuyorum yani 2019un sonuna dogru Allah omur verdiyse.Bebeğin daha küçük göğüslerin biraz toparlansın sonra düşün derim:)
Hoş geldinTakma dişine tükürdüğümün nevriyesiiiiiiiiii
klostrofobi olmasin sende kiz?Nefes darlığı oluyor bende, kapalı ortamlarda kalamıyorum :/
o ne yaa, geçen sabah nabzım 109 olmuştu. Ayakta kalsam bile nefesim kesiliyorklostrofobi olmasin sende kiz?
klostrofobi kapali alanda kalamama aniden fenalasiyolar. bi arkadasimda vardi birden asansorde tutardi mesela kendini disari atardi. ya da tansyonun filan mi dusuyor acaba senin?o ne yaa, geçen sabah nabzım 109 olmuştu. Ayakta kalsam bile nefesim kesiliyor
Tansiyon şeker normal nabız yüksek çıkıyorklostrofobi kapali alanda kalamama aniden fenalasiyolar. bi arkadasimda vardi birden asansorde tutardi mesela kendini disari atardi. ya da tansyonun filan mi dusuyor acaba senin?
sebebi ne? doktor ne diyo?Tansiyon şeker normal nabız yüksek çıkıyor
Hareket halindeyken oluyor. Doktor normal diyorsebebi ne? doktor ne diyo?
normal diyosa yapacak bise yok : ( ben ikinci gebelikte oruc tutuyodum. 4. gun bi tansyonum dustu :)) daha 1-2 ayliktik. ona ragmen etkilendim biraktim hemenHareket halindeyken oluyor. Doktor normal diyor
Teşekkür ederim canım benimyasminsay yasminimm süpersin peşpeşe iki birincilik
Keyifler tıkır demek ki Allah hayırlı sağlıklı bı evlat versin ins sağ salim alckuxagina :)İyi canım şükür, 12+2 görünüyor. İkili testi de yaptırdık,ense kalınlığı normal kan sonucu 1 haftaya çıkar dedi.
Cinsiyeti belli degil. Bacak bacak üstüne atmıştı ve arasında kordon vardı doktor dürttü ama fayda etmedi
Bu da fotosu Eki Görüntüle 2219948