Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, hepinize başarılar diliyorum, bol şanslar Bütün tarifler güzel ama damak zevkime en çok uyan 2 tarif gördüm, bir tanesi yasminsay 'ın mezeleri, mercimek köftesini de çok severim yoğurtlu patlıcanı da, diğeri gurtmingotam 'ın mezeleri çiğ köfte tarifi hem çok güzel hem pratik görünüyor, evde deneyeceğim türden. Hangisini pas geçsem üzüleceğim ama tek oy hakkımız var.
normal diyosa yapacak bise yok : ( ben ikinci gebelikte oruc tutuyodum. 4. gun bi tansyonum dustu :)) daha 1-2 ayliktik. ona ragmen etkilendim biraktim hemen
Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, hepinize başarılar diliyorum, bol şanslar Bütün tarifler güzel ama damak zevkime en çok uyan 2 tarif gördüm, bir tanesi yasminsay 'ın mezeleri, mercimek köftesini de çok severim yoğurtlu patlıcanı da, diğeri gurtmingotam 'ın mezeleri çiğ köfte tarifi hem çok güzel hem pratik görünüyor, evde deneyeceğim türden. Hangisini pas geçsem üzüleceğim ama tek oy hakkımız var.