- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Teşekkür ediyorum canım benimGünaydın
Tabaklar uğurlu gelmiş canım Şaka bir yana yaptıkların güzel gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum canım benimGünaydın
Tabaklar uğurlu gelmiş canım Şaka bir yana yaptıkların güzel gerçekten
12 ye 5 var
Günaydın
Niyee yaa ? tabi sen de yukseldinn.. ee yarisma heyecani kolay degillGunaydincanim sıkkın bu gunesimle tartistik aksam sabah da gicik etti beni
Yok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktimNiyee yaa ? tabi sen de yukseldinn.. ee yarisma heyecani kolay degill
Valla hic kavga gurultu edemem.. esim de babannede olalim dedi ben de kendi ailemle olmak isterim tabi ama once yok mok dedim cocuklar falan napcaz dedim sonra aman iyi dedim..Yok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktim
Esimle olayimsa soyle
Biz ailemin oldugu oldugu sehirde yasiyoruz.esimin ailesiyse koyde yasiyor.3saatlik mesafede.sadece yazlari gider 3-5 gun kaliriz.bi de yilbasinda gideriz.gecen sene cocuklar kucuk yollarda kalmayalim dedim gitmedik .tabi bu bahaneydi kv ve gorumceyle limoniydi aram o yuzden gitmek istemedim.bu sene yine tutturdu gidelim diye.benim erkej kardesim Turkiyede yasiyor ben de gidersem annem ve babam tek basina kalicaklar.gelen giden de olmuyo zaten soguk bi sulalemiz var.annem cok duygusaldir zaten kardesimi ozluyor eminim o gece oturup aglicaktir 2 tane cocugumdan kimse yok yanimda diyeannem gidin dese de benim.icime sinmiyo
Dun soyledim esime ya yilbasindan once gidelim ya da sonra gidip kalalim dedim annemler yalniz kalmasin zaten 7 sene ard arda gittik.tabi basladi bagirmaya ayda yilda bir ailesinin yanina gidecekmis ben buna da engel oluyomus.ya ben zaten gitmeyelim demiyorum ki .yilbasi gunu gitmeyelim sadece dedim.onun zaten 2 erkek kardesi bi kiz kardesi hepsi orda.benimkilerin kimsessi yok burdaiste boyle tartistik simdi gitmicek eminim ama yilbasini burnumuzdan getirecek cok sıkıldım
Siz soyleyin kizlar 3cu bi goze ihtiyacim var.yalnis mi yapiyorum?d
Daha onceleri annem de gelirdi ama 2 senedir kv le aralari bozuk o yuzden hayatta gelmezValla hic kavga gurultu edemem.. esim de babannede olalim dedi ben de kendi ailemle olmak isterim tabi ama once yok mok dedim cocuklar falan napcaz dedim sonra aman iyi dedim..
Aslinda evde bizbize olalim istiyorum ama kizim kalabalik istiyor..
Alniyorum seni annene kiyamiyorsun ama sende yuvani dusunmelisin annenlerle beraber gitme ihtimalin yok mu peki?
Aslinda 4 cocukla zor oralara tasinman ama... evde olsaniz iki aile size gelse peki en azindan o gun icin birbirlerine sabredemezler mi?Daha onceleri annem de gelirdi ama 2 senedir kv le aralari bozuk o yuzden hayatta gelmez
Bu benim de aklima geldi ama kaynim kvlerle yasiyo 5aylik da bebegi var arabalari da yok yollara dusmek istemezler o halde hem de annem gelmez kirildi mi hayatta egmez kendiniAslinda 4 cocukla zor oralara tasinman ama... evde olsaniz iki aile size gelse peki en azindan o gun icin birbirlerine sabredemezler mi?
O zaman tamam annenlere gidelim diyebilirsin.. annene de tel ac ya da bugun ya yarin gidip gonlunu alabilirsin..Bu benim de aklima geldi ama kaynim kvlerle yasiyo 5aylik da bebegi var arabalari da yok yollara dusmek istemezler o halde hem de annem gelmez kirildi mi hayatta egmez kendini
Tesekkur ederim canim gercekten cok canim skildiO zaman tamam annenlere gidelim diyebilirsin.. annene de tel ac ya da bugun ya yarin gidip gonlunu alabilirsin..
Yani bunun icin birbirinizi uzmeye hatta onu gec kendini uzmeye degmez canim..
Ben olsam iki aileye de gitmem, her halükarda iki tarafında gönlü kalacak.Yok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktim
Esimle olayimsa soyle
Biz ailemin oldugu oldugu sehirde yasiyoruz.esimin ailesiyse koyde yasiyor.3saatlik mesafede.sadece yazlari gider 3-5 gun kaliriz.bi de yilbasinda gideriz.gecen sene cocuklar kucuk yollarda kalmayalim dedim gitmedik .tabi bu bahaneydi kv ve gorumceyle limoniydi aram o yuzden gitmek istemedim.bu sene yine tutturdu gidelim diye.benim erkej kardesim Turkiyede yasiyor ben de gidersem annem ve babam tek basina kalicaklar.gelen giden de olmuyo zaten soguk bi sulalemiz var.annem cok duygusaldir zaten kardesimi ozluyor eminim o gece oturup aglicaktir 2 tane cocugumdan kimse yok yanimda diyeannem gidin dese de benim.icime sinmiyo
Dun soyledim esime ya yilbasindan once gidelim ya da sonra gidip kalalim dedim annemler yalniz kalmasin zaten 7 sene ard arda gittik.tabi basladi bagirmaya ayda yilda bir ailesinin yanina gidecekmis ben buna da engel oluyomus.ya ben zaten gitmeyelim demiyorum ki .yilbasi gunu gitmeyelim sadece dedim.onun zaten 2 erkek kardesi bi kiz kardesi hepsi orda.benimkilerin kimsessi yok burdaiste boyle tartistik simdi gitmicek eminim ama yilbasini burnumuzdan getirecek cok sıkıldım
7 sene ard arda gitmekle hata yapmışsın canım bizim bayramlara dönmüş sizin de. Ben ne yaptım 3 bayramdır gitmiyorum ee o da beni bırakıp gidemiyor. Sıkıyorsa burnumdan getirsin zehir ederim ona. Çok adaletsiz davranıyorlar bazen eşlerYok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktim
Esimle olayimsa soyle
O zaman da yemek falan yapamiyorum canim.sofrada oturmak zaten iskence bize.2 senedir evde ailecek sofrada oturup yemek yemedik daha.oglanlar dagjtiyolar her tarafi.Ben olsam iki aileye de gitmem, her halükarda iki tarafında gönlü kalacak.
Çocukları bahane ederim gitmem
Eşime de açıkça derim, o tarafa gitsem diğerinin gönlü kırılcak, diğer tarafa gitsem bu tarafın gönlü kırılacak.
Evde ailecek girelim ya da arkadaşlarımızı davet edelim derim
Ya ben bayramlari kalabalik gecirmeyi severim o yuzden her sene biz toplanip gittik.2 senedir hem aramizda az da olsa sogukluk var hem de kardesim gidince annemler tek basina kaldilarzaten koye gidersem ben de 2 karis suratla oturup onun burnundan getirmezsem7 sene ard arda gitmekle hata yapmışsın canım bizim bayramlara dönmüş sizin de. Ben ne yaptım 3 bayramdır gitmiyorum ee o da beni bırakıp gidemiyor. Sıkıyorsa burnumdan getirsin zehir ederim ona. Çok adaletsiz davranıyorlar bazen eşler
Anlıyorum canım seni daha bir bayram babamın evinde geçirmedim. Baktım hiç ses seda Yok eşimden iyi patladım bir gün, o gün bu gündür gitmemYa ben bayramlari kalabalik gecirmeyi severim o yuzden her sene biz toplanip gittik.2 senedir hem aramizda az da olsa sogukluk var hem de kardesim gidince annemler tek basina kaldilarzaten koye gidersem ben de 2 karis suratla oturup onun burnundan getirmezsem
Bir adet Maşallah yaka iğnesi takıyoruzSondan birinciyede hediye varmi acep
Pek begendim. Insallah baska oy veren olmazda ben kazanirim yaka ignesiniEki Görüntüle 2220144
Bir adet Maşallah yaka iğnesi takıyoruz