Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek begendim. Insallah baska oy veren olmazda ben kazanirim yaka ignesini
Kuzu haklisin aslinda ama ne bileyim sanirim anlar diye bekledim bi es olarak ya da bagirmadan "tamam canim ama ben de yilda bi kac kere gidiyorum ailemin yanina beni de anla"deseydi emin ol uzatmadan tamam derdim.ama boyle her seye bagirarak tepki vermesi inatlasmama sebep oluyo.hayatta yaptigim 3 buyuk hatamdan birisidir kendisi maalesefBirTutamMutluluk20 sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama ben yıllarca istemediğim ortamda yılbaşına girdim ben ve eşim icmiyoruz Kayinpederim sapitana kadar içerdi eşim her yıl illa gideceğiz diyordu
Sonra çocuklar merak etmeye ve içmek istemeye başlayınca kendi geri çekti bizi
Babası da bir kaç yıl biz varken yapmadı biz gittikten sonra tüketiyordu
Artık normalde bile doğru dürüst gidip gelmediğimoz için son 3 yıldır yılbaşında hiç gitmiyoruz kayınvalide ye
Sen surda hata yapmışsın bence kendi anneni yalnız bırakmak istemediğini söyleyerek kendini ve anneni düşünmüş oldun eşin de eminim burda bozulmuştur
Başka bir bahane bukup gitmeseydin bu kadar sorun etmezdi sanırım
Şahsen eşim annenlere gitmeyelim benim annem yanlız kalacak dese bende eşime kızardim heee giderdim ama söylenirdim :/
Bu yıl ilk defa ailem le geçireceğim yılbaşını eşim istemiyor hatta ama bana belli etmiyor ben anlıyorum
Bahane olarak daha geçen gittik kaldık bu sefer bir gün kalalim diyor halbuki bir gün daha tatil
Kalalim derse kalırız ama sanmasin dönünce anasına gideceğini
Bende şuan senin yaptığını yapıyorum demi
Sizinle tanışıyor muyuzTakma dişine tükürdüğümün nevriyesiiiiiiiiii
Toparlanması zaman alıyor canımciddimisin nevos? iyide emmeyi 3-4 aylikken birakti zaten..birde 2 yasa dogru dusunuyorum yani 2019un sonuna dogru Allah omur verdiyse.
Balığa gidebilir ona bir şey demeyiz:)Gitmediği için rahat konuşuyor olabilirimBenimki gecenin birinde çıktı gitti izin verme vermeme gibi bişey soz konusu değil bizde
Oltaya bir bakışı var benim gözüme bakmadı daha öyle
Yerin varsa iki tarafta sana gelsinler:)Yok yaw yarisma heyecanini madalyayi yasmine kaptirdigimda biraktim
Esimle olayimsa soyle
Biz ailemin oldugu oldugu sehirde yasiyoruz.esimin ailesiyse koyde yasiyor.3saatlik mesafede.sadece yazlari gider 3-5 gun kaliriz.bi de yilbasinda gideriz.gecen sene cocuklar kucuk yollarda kalmayalim dedim gitmedik .tabi bu bahaneydi kv ve gorumceyle limoniydi aram o yuzden gitmek istemedim.bu sene yine tutturdu gidelim diye.benim erkej kardesim Turkiyede yasiyor ben de gidersem annem ve babam tek basina kalicaklar.gelen giden de olmuyo zaten soguk bi sulalemiz var.annem cok duygusaldir zaten kardesimi ozluyor eminim o gece oturup aglicaktir 2 tane cocugumdan kimse yok yanimda diyeannem gidin dese de benim.icime sinmiyo
Dun soyledim esime ya yilbasindan once gidelim ya da sonra gidip kalalim dedim annemler yalniz kalmasin zaten 7 sene ard arda gittik.tabi basladi bagirmaya ayda yilda bir ailesinin yanina gidecekmis ben buna da engel oluyomus.ya ben zaten gitmeyelim demiyorum ki .yilbasi gunu gitmeyelim sadece dedim.onun zaten 2 erkek kardesi bi kiz kardesi hepsi orda.benimkilerin kimsessi yok burdaiste boyle tartistik simdi gitmicek eminim ama yilbasini burnumuzdan getirecek cok sıkıldım
Siz soyleyin kizlar 3cu bi goze ihtiyacim var.yalnis mi yapiyorum?d
Onu demin yazdi arkadaslar nevo o da mumkun degil maalesefYerin varsa iki tarafta sana gelsinler:)
Bence pilav ya da pastaHayırlı akşamlar
1.miz belli olduAcaba yeni kategori ne olacak
Evet sonra gördüm canım..Onu demin yazdi arkadaslar nevo o da mumkun degil maalesef
Demin kendisine soyledim istedigin yere gidicem ama sana hakkimi helal etmiyorum dedim
Bakalım ne gelecek.Ben tarif araştırmaya başladım.Tabi kendim için değil sizin içinBence pilav ya da pasta
En guzeli valla nevo.kendi ailen bile olsa uzak olmak en iyisiEvet sonra gördüm canım..
Allah yardımcın olsun canım
Çok şükür benim öyle sıkıntılarım yok.Herkesten uzağım:)Ondan çok fikrimde yok
Bas harfini soylesen bariya da tatli mi tuzlu muBakalım ne gelecek.Ben tarif araştırmaya başladım.Tabi kendim için değil sizin için
Öyle canım:)En guzeli valla nevo.kendi ailen bile olsa uzak olmak en iyisi
Olmaz söyleyemem ama tarif çok hiç zorlanmayacaksın:)Bas harfini soylesen bariya da tatli mi tuzlu mu
Olmaz söyleyemem ama tarif çok hiç zorlanmayacaksın:)