Madalya elden gidiyeahhhh napalimmm
Şuana kadar olan tarifler benimki hariç çok başarılı iddialı bundan sonraki tariflere bakicaz bakalım :))belli olmaz canım her an herşey olabilir zaten bu sefer de kazanamazsam hiç kazanamam heralde yaptığım 15 tarifin içinde en güzeli oldu daha Ramazan sofralarında da 3 er tarif var 22 tane tarifim var maşallah
Naber rosss
İyiyim melek senden naberNaber rosss
Bence senin ki de gayet başarılı ve farklı ben hiç yemedim bal kabağını öyle çorbasını yaptım hep farklı olması da ilgi çeken bşy oylamadaŞuana kadar olan tarifler benimki hariç çok başarılı iddialı bundan sonraki tariflere bakicaz bakalım :))
Yıllardır eşimin beğenmeyip burun kivirdigi tattiktan sonra da ara sıra yapsana dediği şeyi kk beğenecek mi bakalım :))Bence senin ki de gayet başarılı ve farklı ben hiç yemedim bal kabağını öyle çorbasını yaptım hep farklı olması da ilgi çeken bşy oylamada
İyiyim melek senden naber
Evet yaaa hava buz vaalla bir de kar yağsa tam tadında olacakYıllardır eşimin beğenmeyip burun kivirdigi tattiktan sonra da ara sıra yapsana dediği şeyi kk beğenecek mi bakalım :))
İyi bende evdeim hava çok soğuk yine balık bekliyorum eşimden
Hafiften sulu kar serpti burda :// ısınmada sorun yok da arabanın direksiyon hopluyor resmen sabahları ://Evet yaaa hava buz vaalla bir de kar yağsa tam tadında olacak
Benm yemekler hazır valla bi makarna yapicam tamamdor
Evet araba için sknti kar :)Hafiften sulu kar serpti burda :// ısınmada sorun yok da arabanın direksiyon hopluyor resmen sabahları ://
Biz burda sadece görüyoruz senede ya bir ya iki kere oda ikinci gün eriyor :/Keske buraya da kar yagsa
Burası da öyle yaa 2yıldır kar göremedik geçen sene yukardan örtü silkeliyorlar sandım meğer kar yağmış tane tane yere düşmeden eridi gittiBiz burda sadece görüyoruz senede ya bir ya iki kere oda ikinci gün eriyor :/
İyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar
Sabah temizlik yaptım öğle sonu kursa gittim sınav vardıNevreste şu aralar koşturuyordur misafirleri için.Amaaaannn Onu mu düşüneceğim 2 tane kızı var,yardım eder
Bu bölümde senden başka ablamız yok saygılar ablam,hörmetlerAllah bağışlasın canım
pARMAĞIM SÜRÇMÜŞ,aRALIK YAZACAKTIM
Aha yine sürçmüş Caps Lock açık kalmış