Çok geçmiş olsun ins bı an önce iyileşirlerMerhaba kizlar kusura bakmayin okuyorum ama yazamiyorum.ucuzlerin hepsi hasta ve evdelerpazartesi insallah yine doktora gidicez bakalim
Geçmis olsun canım şifalar diliyorum
AminÇok geçmiş olsun ins bı an önce iyileşirler
Simdiden ellerine saglik canimKonuyu açtım, karanlık çökmeden yapabildim şükür
Acele oldu ama olsun, fena değil
Saolasın balımSimdiden ellerine saglik canim
Eline koluna sağlık hayırlı olsun girip girip bakarım artıkKonuyu açtım, karanlık çökmeden yapabildim şükür
Acele oldu ama olsun, fena değil
Aynen ben deEline koluna sağlık hayırlı olsun girip girip bakarım artık
Kazen emmi gelirse bakarsınızEline koluna sağlık hayırlı olsun girip girip bakarım artık
Hayırlı olsun ballım, emmim haftasonları bakmıyorKazen emmi gelirse bakarsınız
Hafta sonu geldi belki geç açılır
Saolasın gülüm :)
Bekliyoruz güzelim, senin tarifi göreyim de bende kopya çekerimKazen emmi gelirse bakarsınız
Hafta sonu geldi belki geç açılır
Saolasın gülüm :)
Senin üçüzlere de geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirler en kısa süredeAynen ben de
Seni geçmem şart
:) olsun canım kazanamazsam da ben çok eğleniyorum heyecan oluyor işte bize de değişiklik oluyorSeni geçmem şartsana kafayı çok pis taktım
Şaka tabiki senin de kazanmanı çok isterim. Kaç yarışmadır pes etmeden katılıyorsun
Aynen canım:) olsun canım kazanamazsam da ben çok eğleniyorum heyecan oluyor işte bize de değişiklik oluyor
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar kusura bakmayin okuyorum ama yazamiyorum.ucuzlerin hepsi hasta ve evdelerpazartesi insallah yine doktora gidicez bakalim