- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Merkez in ayazı çok bizim bura biraz daha yumuşak merkez e göre doğma büyüme merkezManisa denilince aklıma askerlik geliyor.
Yanlış anlama ben yapmadım,çoğu tanıdık acemiliğini orada yaptı,soğuk yer demek ki ,üşümüşlerdir
Hiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzdenevett ya o kadar yazarım da hiç bi çıkarımda bulunamadın hafızanda bişeyler tutamadınn çocuğum olduğunu bile bilmiyorsunn
3.yü geçtim de 2. yi istiyoruz45 e kadar yolu var dedi doktor bakalım kısmet...
Büyüksün aplaaaminn aminn...
aman boşver ben böyüğüm hadi
Tövbe bismillah merkez deyip durmaMerkez in ayazı çok bizim bura biraz daha yumuşak merkez e göre doğma büyüme merkez
Ayık olsun herkes
Bana da koysana içtiğinden ,canım istedi sıcak sıcak
aplaaammHiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzdenyoksa hatırlardım
Benim de 2.tedavi ile oldu,senin de olur inşallah,dr ne diyor sebep ne?
Büyüksün aplaa
Bana da koysana içtiğinden ,canım istedi sıcak sıcak
Rezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işteaplaaamm
amh düşük artık rezervler azalmış, olmaz diyemem ama yaştan dolayı tüp bebek öneririm dedi.. bir de zıkkım var bir de stressss...
biz de doğal yola bıraktık gelirse gelir deyi :)
Caps lock takılı kalmışTövbe bismillah merkez deyip durma
bana hiç bir ilaç iğne vs verilmiyor... istersem tüp başlanacak işte. foliküllerimi gördü işte 4 5 falan... yanlış tedavi de amhyi düşürebiliyormuş... kafam karışık anlıcanRezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işte
Laf aramızda gözü senin kivirciklarindaydi zaten bı önceki yarışmada
Bu konulardabana hiç bir ilaç iğne vs verilmiyor... istersem tüp başlanacak işte. foliküllerimi gördü işte 4 5 falan... yanlış tedavi de amhyi düşürebiliyormuş... kafam karışık anlıcan
1.olursa madalyanın yarısını alırım bananeLaf aramızda gözü senin kivirciklarindaydi zaten bı önceki yarışmadaböyle baktiydi kıvırcıklarina
Ahahaha bahaneye bak benim evden de ceviz çalmış diğer yarısı da benim o zaman1.olursa madalyanın yarısını alırım banane
yok onları da kullanamıyorum ot mot bilmemne karışımları karaciğer testlerim yüksek çıkıyor...Bu konulardayasminsay daha uzman aslında,bir de beklerken bitkisek kürleri de kullanabilirsin aslında incir kürü falan
Yasminin de mercimek şeklini çalmış ,O da ortak çıkarAhahaha bahaneye bak benim evden de ceviz çalmış diğer yarısı da benim o zaman
Nevreste karar versin bunların sonucunda o kazanırsa diskalifiye olsunYasminin de mercimek şeklini çalmış ,O da ortak çıkar
Laf aramızda gözü senin kivirciklarindaydi zaten bı önceki yarışmadaböyle baktiydi kıvırcıklarina
Madalya elden gidiyeahhhh napalimmmvalla ben bşy çalmadım diskalifiye etmeye mi çalışıyorsunuz yoksa beni böyle yaparım size