Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Manisa denilince aklıma askerlik geliyor.
Yanlış anlama ben yapmadım ,çoğu tanıdık acemiliğini orada yaptı,soğuk yer demek ki ,üşümüşlerdir
Merkez in ayazı çok bizim bura biraz daha yumuşak merkez e göre doğma büyüme merkez
Ayık olsun herkes

Hiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzdenyoksa hatırlardım
Benim de 2.tedavi ile oldu,senin de olur inşallah,dr ne diyor sebep ne?

aminn aminn...
aman boşver ben böyüğüm hadi
Büyüksün aplaa

Hiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzdenyoksa hatırlardım
Benim de 2.tedavi ile oldu,senin de olur inşallah,dr ne diyor sebep ne?

Büyüksün aplaa
aplaaamm

amh düşük artık rezervler azalmış, olmaz diyemem ama yaştan dolayı tüp bebek öneririm dedi.. bir de zıkkım var bir de stressss...
biz de doğal yola bıraktık gelirse gelir deyi :)

aplaaamm

amh düşük artık rezervler azalmış, olmaz diyemem ama yaştan dolayı tüp bebek öneririm dedi.. bir de zıkkım var bir de stressss...
biz de doğal yola bıraktık gelirse gelir deyi :)
Rezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işte

Rezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işte
bana hiç bir ilaç iğne vs verilmiyor... istersem tüp başlanacak işte. foliküllerimi gördü işte 4 5 falan... yanlış tedavi de amhyi düşürebiliyormuş... kafam karışık anlıcan

bana hiç bir ilaç iğne vs verilmiyor... istersem tüp başlanacak işte. foliküllerimi gördü işte 4 5 falan... yanlış tedavi de amhyi düşürebiliyormuş... kafam karışık anlıcan
Bu konularda yasminsay daha uzman aslında,bir de beklerken bitkisel kürleri de kullanabilirsin aslında incir kürü falan

Bu konularda yasminsay daha uzman aslında,bir de beklerken bitkisek kürleri de kullanabilirsin aslında incir kürü falan
yok onları da kullanamıyorum ot mot bilmemne karışımları karaciğer testlerim yüksek çıkıyor...
evet yasminle de görüştük fakat sonuca varamadık...hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…