• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Manisa denilince aklıma askerlik geliyor.
Yanlış anlama ben yapmadım :KK53:,çoğu tanıdık acemiliğini orada yaptı,soğuk yer demek ki ,üşümüşlerdir :hasta:
Merkez in ayazı çok bizim bura biraz daha yumuşak merkez e göre doğma büyüme merkez
Ayık olsun herkes :D

evett ya o kadar yazarım da hiç bi çıkarımda bulunamadın hafızanda bişeyler tutamadınn çocuğum olduğunu bile bilmiyorsunn :KK11:
3.yü geçtim de 2. yi istiyoruz:KK53: 45 e kadar yolu var dedi doktor bakalım kısmet... :KK14:
Hiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzden:KK53:yoksa hatırlardım :KK70:
Benim de 2.tedavi ile oldu,senin de olur inşallah,dr ne diyor sebep ne?

aminn aminn...
aman boşver ben böyüğüm hadi :KK70: :KK70:
Büyüksün aplaa:KK45:

Hiç yemek yapmadın,yarışmaya katılmadın ya o yüzden:KK53:yoksa hatırlardım :KK70:
Benim de 2.tedavi ile oldu,senin de olur inşallah,dr ne diyor sebep ne?

Büyüksün aplaa:KK45:
aplaaamm :D

amh düşük artık rezervler azalmış, olmaz diyemem ama yaştan dolayı tüp bebek öneririm dedi.. bir de zıkkım var bir de stressss...
biz de doğal yola bıraktık gelirse gelir deyi :)

aplaaamm :KK70:

amh düşük artık rezervler azalmış, olmaz diyemem ama yaştan dolayı tüp bebek öneririm dedi.. bir de zıkkım var bir de stressss...
biz de doğal yola bıraktık gelirse gelir deyi :)
Rezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işte :KK53:

Rezerv azsa doğal yol a bırakmamak daha iyi.Benim de yumurtlama problemi vardı ,iğne kullandım yumurta oluşumu büyümesi ve çatlaması için ,sonrası doğala geçtik işte :KK53:
bana hiç bir ilaç iğne vs verilmiyor... istersem tüp başlanacak işte. foliküllerimi gördü işte 4 5 falan... yanlış tedavi de amhyi düşürebiliyormuş... kafam karışık anlıcan:KK22:

Back