Allah iyilik versin, burda o kadar soguk yok
Ne haber kızlar,herkes iyidir inşallah ,ben de iyiyim sağolun
Soğuklarla aranız nasıl ?
Kaç yaşındaydın ki sen EYT bekliyorsuneveeett eytyi bekleyenlerdenim
muhasebe benim
yaşıtız hatırlarsanKaç yaşındaydın ki sen EYT bekliyorsun
EYT kadınlara gelsin de erkeklere gelmesin ,evde erkeğin kahrı çekilmiyor
Öyle miydikyaşıtız hatırlarsan
79 doğumluyum ben... seni de öyle hatırlıyorum belki daha yaşlıÖyle miydik
Evet ben de 79 luyum79 doğumluyum ben... seni de öyle hatırlıyorum belki daha yaşlı
olsun at.. ben karşılarımEvet ben de 79 luyumYaşasın artık bana yaşlı demeyecekler burada ,topu sana atacağım O yaşlı diye
Şaka maka 40 oluyoruz bee yaşlandık
hangi ay ayın kaçı ordan da geçersem en yaşlı üye pozisyonumu alayımEvet ben de 79 luyumYaşasın artık bana yaşlı demeyecekler burada ,topu sana atacağım O yaşlı diye
Şaka maka 40 oluyoruz bee yaşlandık
Çocuk yok muydu?olsun at.. ben karşılarımbenim öyle komplekslerim yok
bir tek keşke daha önce çocuk işini halletseydim diye hayıflanıyorum
Yer Manisa sanki sulu kar serpti geçti gibi ince ince acayip soğuk dışarısı ://
Ne haber kızlar,herkes iyidir inşallah ,ben de iyiyim sağolun
Soğuklarla aranız nasıl ?
Her ihtimal Mart doğumlu olduğumu demeyeyim ,neme lazım benden küçük çıkarsınhangi ay ayın kaçı ordan da geçersem en yaşlı üye pozisyonumu alayım
var bir kızım var 9 yaşında teyzesiÇocuk yok muydu?
O kadar geliyorsun ,senin hakkında fazla bilgi sahibi değilim
İnşallah olur canım ,artık esakisi gibi değil ,çoğu 30 lu yaşlarda evleniyor ,çocuk işi geç zamana kayıyor .
Nevreste şu aralar koşturuyordur misafirleri için.Amaaaannn Onu mu düşüneceğim 2 tane kızı var,yardım eder
aha vallla da küçüğüm 15 mayıs benimkiHer ihtimal Mart doğumlu olduğumu demeyeyim ,neme lazım benden küçük çıkarsın
Manisa denilince aklıma askerlik geliyor.Yer Manisa sanki sulu kar serpti geçti gibi ince ince acayip soğuk dışarısı ://
Allah bağışlasın canımvar bir kızım var 9 yaşında teyzesiikinci üçüncü için şeyettim
pARMAĞIM SÜRÇMÜŞ,aRALIK YAZACAKTIMaha vallla da küçüğüm 15 mayıs benimki
evett ya o kadar yazarım da hiç bi çıkarımda bulunamadın hafızanda bişeyler tutamadınn çocuğum olduğunu bile bilmiyorsunnÇocuk yok muydu?
O kadar geliyorsun ,senin hakkında fazla bilgi sahibi değilim
İnşallah olur canım ,artık esakisi gibi değil ,çoğu 30 lu yaşlarda evleniyor ,çocuk işi geç zamana kayıyor .
aminn aminn...Allah bağışlasın canım
Kırkağaç mi ? Orda yapan zor yapar :))Manisa denilince aklıma askerlik geliyor.
Yanlış anlama ben yapmadım,çoğu tanıdık acemiliğini orada yaptı,soğuk yer demek ki ,üşümüşlerdir