- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
İnsallah nevoÇabucak iyileşir inşaallah
Geçmişler olsun canım, Dahiliye (iç hastalıklar) branşına gitmen gerekiyorDün müthiş baş donmem vardı ben tansiyon düştüğü zaman çok kötü midem bulanıyor ve basım dönüyor sanırım tansiyonima bakılması lazım hangi bölüme gidilir bunun için bilen var mı?
21 oldu galiba:)İnsallah nevo
Bu arada nevo simdiye kadar tarif ayiran kac kisi var?:)))
günaydınnlarr :)Geçmişler olsun canım, Dahiliye (iç hastalıklar) branşına gitmen gerekiyor
Yok yok çekilme önerdiğin tarif güzel:)ben çekiliyorum 21 kişi daha şimdilik
Geçmiş olsun:)Dün müthiş baş donmem vardı ben tansiyon düştüğü zaman çok kötü midem bulanıyor ve basım dönüyor sanırım tansiyonima bakılması lazım hangi bölüme gidilir bunun için bilen var mı?
Gecmis olsun.. tuzlu biseler ye ic.. benimde dusuk tansyon problemim varDün müthiş baş donmem vardı ben tansiyon düştüğü zaman çok kötü midem bulanıyor ve basım dönüyor sanırım tansiyonima bakılması lazım hangi bölüme gidilir bunun için bilen var mı?
Yapmayanlar olabilir ben gibi yakıp tutturamayan olabilir sen vazgeçme :))ben çekiliyorum 21 kişi daha şimdilik
Tşk ederim Yasmin en kısa zamanda gideceğim artık bana zarar vermeye başladı dün dün ayakta duramadim baş dönmesinden :/Geçmişler olsun canım, Dahiliye (iç hastalıklar) branşına gitmen gerekiyor
birini yapacağımda diğer tarifi başka biri yapıyormuş.konusunu açsın yakalayacağım onu.Yapmayanlar olabilir ben gibi yakıp tutturamayan olabilir sen vazgeçme :))
geçmiş olsun cnm eminsin demi tansiyon olduğuna? benim de senelerdir geçmeyen dengesizliğim var ara sıra baş dönmelerim oluyor.. kristal değil sıvı kaybı değil.. denge siniri zayıflaması dendi.. onüçün merak ettim bende aletle mi ölçtün?Tşk ederim Yasmin en kısa zamanda gideceğim artık bana zarar vermeye başladı dün dün ayakta duramadim baş dönmesinden :/
Ahahahahahabirini yapacağımda diğer tarifi başka biri yapıyormuş.konusunu açsın yakalayacağım onu.
Yok olculmedi dün ben öyle tahmin ettim daha önce baygınlık geçirdim baygınlık öncesi yaşadığım düşük tansiyonu gösteriyordugeçmiş olsun cnm eminsin demi tansiyon olduğuna? benim de senelerdir geçmeyen dengesizliğim va ara sıra baş dönmelerim oluyor.. kristal değil sıvı kaybı değil.. denge siniri zayıflaması dendi.. onüçün merak ettim bende aletle mi ölçtün?
geçmiş olsunYok olculmedi dün ben öyle tahmin ettim daha önce baygınlık geçirdim baygınlık öncesi yaşadığım düşük tansiyonu gösteriyordu
İlk hastaneye gittim soğuk algınlığı deyip beni gönderdiler bı iki ilaçla ama hala problem geçmedi üstüne İshal kusma başladı
Gece tuvalete kalktığımda dusmusum banyoda eşim uyandı hastaneye götürdüler kendime geldigimde 9 a 5 mis tansiyon
Sonra ara ara ölçümler yaptırdım sorun yasadigim anda düşük çıkıyordu
Herhangi bir ilaç vs kullanmadım tansiyon için