- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Evet okumuştum kursun da bizim bölümle alakalı zaten :) her yaşta kendini geliştirmek önemli, hiç de geç değil aslındaAmin canımBende o bölüme çok ilgiliyim ama geç kalınmış bir ilgi alaka diyeyim:)
Kesinlikle canımEvet canım güzel bir meslek, sabır ve sevgi gerekiyor :) Allaha şükür memnunum,saolasın güzel dileklerin için kuzum
Seni hınzır rahat rahat yapıyorsun evde demiO süslü sunumlar hep sizin için yani
Çok rahatım vallaSeni hınzır rahat rahat yapıyorsun evde demi..ailenle mi yaşıyorsun peki ?
Zamanım olsa daha fazla bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yazık ki yok:)Aynen benim gittiğim kursta genelde çocuk gelişimi öğrencileri ve öğretmenleri var:)Çok keyifli:)Gelişmesi ve ülkemize yerleşmesi gereken bir metod:)Evet okumuştum kursun da bizim bölümle alakalı zaten :) her yaşta kendini geliştirmek önemli, hiç de geç değil aslında
Ben hiç üzülmem valla yer bitiririm hemen ama gerçekten çok emek veriyorsuh sen :)Çok rahatım valla
Ailemle yaşıyorum canım, annem ve babamla diğer kardeşlerim evli-çocuklu :)
Annem pek memnun değil benim sunumlardanbozulunca, üzülüyor
Çok sevindim senin adına ablacım :)Zamanım olsa daha fazla bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yazık ki yok:)Aynen benim gittiğim kursta genelde çocuk gelişimi öğrencileri ve öğretmenleri var:)Çok keyifli:)Gelişmesi ve ülkemize yerleşmesi gereken bir metod:)
Üniversite için söyledim:)Yoksa kurs ve sertifika imkanı mevcut:)
Süslenmiş tarif çok daha dikkat çekiyor :)Ben hiç üzülmem valla yer bitiririm hemen ama gerçekten çok emek veriyorsuh sen :)
Aynen canım o açıdan daha çok gidiyorum:)Hiç boş duramam:)Çok sevindim senin adına ablacım :)
En önemlisi meslek edinmek bir yana dursun kendine bişeyler kazandırıyorsun, ne mutlu sana
Yok ya ben yapıp geçiyorum o havuclardan kalmıştı oğlum geldi yediSüslenmiş tarif çok daha dikkat çekiyor :)
İlgim de var seviyorum kuzum, saolasın
En iyisini yapıyosun ablacım :) evde durmak bazen can sıkıcı olabiliyorAynen canım o açıdan daha çok gidiyorum:)Hiç boş duramam:)
Aynen canım bana göre değil:)En iyisini yapıyosun ablacım :) evde durmak bazen can sıkıcı olabiliyor
Yaa yerim ben onu :)Yok ya ben yapıp geçiyorum o havuclardan kalmıştı oğlum geldi yedi
Aynı cam agaci gibi olmuş okula bundan koysana diyor
Çok yaramaz dir valla ://Yaa yerim ben onu :)
Gunaydin NevoGünaydın
Merhaba canım nasıl oldu daha iyi inşaallahGunaydin Nevo
Gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim canim
Sukur biraz daha iyi gibiMerhaba canım nasıl oldu daha iyi inşaallah
Çabucak iyileşir inşaallahSukur biraz daha iyi gibi
Ama nefes alip vermede hala sorun var hizli hizli nefes aliyo