Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ayyy ne güzel bizimde tüm gün olsa sabah erken kalkmak eziyet:)Hava daha karanlık oluyor biz yolllardayız:)Benim kızlar 6.30 da evden çıkıyor:)
Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))

Nasılsınız nerelerdesiniz:KK19:
Makyajkolik senin tarif ne zaman geliyor:KK19:
İşten güçten vakit bulamıyorum abla :dondurma:
Dolabımı komple boşalttım yeniden düzenledim anca oturdum şimdi :)
Tarifim yakında gelebilir, yarın okulda sinema günümüz var öğleden sonra boşum belki eksikleri tamamlayıp yaparım tarifi :KK45:

Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))
Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)

Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)
Bizim okulumuz devlete ait bir sitenin içinde bayağı büyük orman ve çamlık içinde bende korkuyorum başlarına bişey gelir diye :/

İşten güçten vakit bulamıyorum abla :dondurma:
Dolabımı komple boşalttım yeniden düzenledim anca oturdum şimdi :)
Tarifim yakında gelebilir, yarın okulda sinema günümüz var öğleden sonra boşum belki eksikleri tamamlayıp yaparım tarifi :KK45:
Allah kolaylık versin canım hepimizin ayrı bir koşturması var.Ne okulu canım sen okulda mı çalışıyorsun okula mı gidiyorsun:)
Hadi bakalım hayırlısı:)

Deneyeceğim mutlaka yoğurtlu olan herşey çok güzel oluyor :KK36: bende hep ana okulu öğretmeni olmak isterdim küçükken ne güzel bir meslek zor ama
Evet canım güzel bir meslek, sabır ve sevgi gerekiyor :) Allaha şükür memnunum,saolasın güzel dileklerin için kuzum :KK60:

X