Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ayyy ne güzel bizimde tüm gün olsa sabah erken kalkmak eziyet:)Hava daha karanlık oluyor biz yolllardayız:)Benim kızlar 6.30 da evden çıkıyor:)
Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))

Nasılsınız nerelerdesiniz
Makyajkolik senin tarif ne zaman geliyor
İşten güçten vakit bulamıyorum abla
Dolabımı komple boşalttım yeniden düzenledim anca oturdum şimdi :)
Tarifim yakında gelebilir, yarın okulda sinema günümüz var öğleden sonra boşum belki eksikleri tamamlayıp yaparım tarifi

Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))
Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)

Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)
Bizim okulumuz devlete ait bir sitenin içinde bayağı büyük orman ve çamlık içinde bende korkuyorum başlarına bişey gelir diye :/

Allah kolaylık versin canım hepimizin ayrı bir koşturması var.Ne okulu canım sen okulda mı çalışıyorsun okula mı gidiyorsun:)
Hadi bakalım hayırlısı:)

Deneyeceğim mutlaka yoğurtlu olan herşey çok güzel oluyor bende hep ana okulu öğretmeni olmak isterdim küçükken ne güzel bir meslek zor ama
Evet canım güzel bir meslek, sabır ve sevgi gerekiyor :) Allaha şükür memnunum,saolasın güzel dileklerin için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…