Evet birde aksamdan hazir edebilecegin sey var hazirlayamiycan sey var. Yogurtlu salatalarda aksamdan yapilabiliyoYarın bir kısmını halletmem lazım:)Pasta,kurabiye ve börek hazırlığı akşamdan yapılırsa gerisi sabah yapılır:)
Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))Ayyy ne güzel bizimde tüm gün olsa sabah erken kalkmak eziyet:)Hava daha karanlık oluyor biz yolllardayız:)Benim kızlar 6.30 da evden çıkıyor:)
İşten güçten vakit bulamıyorum ablaNasılsınız nerelerdesiniz
Makyajkolik senin tarif ne zaman geliyor
Yok canım onları sabah yaparım:)Sadece kurabiye,pasta,tatlı ve börek hazırlığı:)Sarma dolma yapsaydım onuda akşamdan hazırlar sabah pişirirdim:)Evet birde aksamdan hazir edebilecegin sey var hazirlayamiycan sey var. Yogurtlu salatalarda aksamdan yapilabiliyo
Eğer cikabilirsem derim hep dış çekim dediler ben fazla çıkmışım dışarıHaberlere falan çıkarsan benim adımı sakın verme
Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)Evet iyi oluyor şükür keşke saatler değişse kendi başlarına gidecek olsalar aklım onlarda kalır da şükür kendimiz bırakıp geliyoruz :))
Yoğurtlu kuskus salatası yapabilirsin ek olarak :) içine közlenmiş kırmızı biber doğra harika oluyorBir sürü memleketten fasulyem barbunyam var böceklenmese bari onu yapayım en iyisi kalabalıkla yenir bAri hem
Bizim okulumuz devlete ait bir sitenin içinde bayağı büyük orman ve çamlık içinde bende korkuyorum başlarına bişey gelir diye :/Benim kızlar kendileri gidiyor.Okul hemen arka tarafta:)Oğlumun okulda yakın ama ben bırakıyorum:)5. sınıfa kadar benimle idare edecek sonra okulu yakınlığına göre beraber gideriz:)
Allah kolaylık versin canım hepimizin ayrı bir koşturması var.Ne okulu canım sen okulda mı çalışıyorsun okula mı gidiyorsun:)İşten güçten vakit bulamıyorum abla
Dolabımı komple boşalttım yeniden düzenledim anca oturdum şimdi :)
Tarifim yakında gelebilir, yarın okulda sinema günümüz var öğleden sonra boşum belki eksikleri tamamlayıp yaparım tarifi
İyi yapıyorsun canım bu devirde güven yok:)Bizim okulumuz devlete ait bir sitenin içinde bayağı büyük orman ve çamlık içinde bende korkuyorum başlarına bişey gelir diye :/
Özel anaokulunda öğretmenim ablacımAllah kolaylık versin canım hepimizin ayrı bir koşturması var.Ne okulu canım sen okulda mı çalışıyorsun okula mı gidiyorsun:)
Hadi bakalım hayırlısı:)
Ayyy ben bunu bilmiyordumÖzel anaokulunda öğretmenim ablacım
14 tane miniğim var
Bende çocukların var zannediyordum çok sabır isteyen bir meslek Allah yardımcin olsun :)Özel anaokulunda öğretmenim ablacım
14 tane miniğim var
Saolasın ablacım, evet zor ve özveri isteyen bi meslek Allah hepimize kolaylık versin :)Ayyy ben bunu bilmiyordumAllah kolaylık versin canım İşin zor vallahi:)
Deneyeceğim mutlaka yoğurtlu olan herşey çok güzel oluyorYoğurtlu kuskus salatası yapabilirsin ek olarak :) içine közlenmiş kırmızı biber doğra harika oluyor
Bekarım benBende çocukların var zannediyordum çok sabır isteyen bir meslek Allah yardımcin olsun :)
Bilmiyordum :))Bekarım ben
Öğrencilerim çocuklarım gibi
Amin canımSaolasın ablacım, evet zor ve özveri isteyen bi meslek Allah hepimize kolaylık versin :)
Evet canım güzel bir meslek, sabır ve sevgi gerekiyor :) Allaha şükür memnunum,saolasın güzel dileklerin için kuzumDeneyeceğim mutlaka yoğurtlu olan herşey çok güzel oluyorbende hep ana okulu öğretmeni olmak isterdim küçükken ne güzel bir meslek zor ama
O süslü sunumlar hep sizin için yaniBilmiyordum :))