Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ay bende seviyorum tavuklu pilav.. uzerine baharat birde tursu ayran:)

Borek su boregi mi:)

Ohh menü süper abla keşke misafir olabilsek sana valla ne güzel olurdu

Ay bende seviyorum tavuklu pilav.. uzerine baharat birde tursu ayran:)

Borek su boregi mi:)
Turşu -ayran tabi ki olur:)
Yok canım akşamdan yapmaya cesaret edemem sabahta yetiştirebilir miyim?Ben biraz garanticiyim işimi şansa bırakmam o sebeple tabi ki hazır yufka ile olacak:)Akşamdan hazırlar sabah pişiririm:)Yarın bir sürü işim var.Kursum var.Ancak yetişirim:)

Evvelsi yapmistim ya borek.. annemlerede goturmustum.. 1 gun bekleyince dinlenmis daha guzel olmustu dedi annem:))

Bencede garantici olmak en guzeli.. gunduzdende erken geleceklerse yetismeyebir. 1 tepsi su boregi 1 saat suruyo ysklasik belki az biraz fazladir.

Canım 12:30-1 arası gelirler:)Sabah masa hazırlığı,pilav,salata ,ev toparlama onunla uğraşamam:)Yoksa el açması başka börekte yapabiliirm ama yetişmez diye çekinirim:)
Birde okula gitmem gelmem lazım :)

Benim kızlar 5:30 da oğlum 6'da kalkıyor.8 olsa keşke o zaman daha rahat olur:)
Bizim tam gün 9 da başlıyor ders kahvaltı az bişey yiyorlar 9 a 5 kala çıkıyorum evden arabayla zil bazen ben oradayken çalıyor

Bizim tam gün 9 da başlıyor ders kahvaltı az bişey yiyorlar 9 a 5 kala çıkıyorum evden arabayla zil bazen ben oradayken çalıyor
Ayyy ne güzel bizimde tüm gün olsa sabah erken kalkmak eziyet:)Hava daha karanlık oluyor biz yolllardayız:)Benim kızlar 6.30 da evden çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…