Ay bende seviyorum tavuklu pilav.. uzerine baharat birde tursu ayran:)Her zaman sarma dolma yapıyorum bu sefer değişiklik olsun diye ve çocuklar yesin diye:)
Tavuklu,nohutlu pirinç pilavı yapacağım:)Çok abartamadan:)
Peynirli börek
Poğaça
Kurabiye
Tatlı
Yaş pasta
Patlıcan salatası
Yeşil salata
Ohh menü süper abla keşke misafir olabilsek sana valla ne güzel olurduHer zaman sarma dolma yapıyorum bu sefer değişiklik olsun diye ve çocuklar yesin diye:)
Tavuklu,nohutlu pirinç pilavı yapacağım:)Çok abartamadan:)
Peynirli börek
Poğaça
Kurabiye
Tatlı
Yaş pasta
Patlıcan salatası
Yeşil salata
Aynen canım hem güzel olurBir sürü memleketten fasulyem barbunyam var böceklenmese bari onu yapayım en iyisi kalabalıkla yenir bAri hem
Turşu -ayran tabi ki olur:)Ay bende seviyorum tavuklu pilav.. uzerine baharat birde tursu ayran:)
Borek su boregi mi:)
Sağol canım inşaallah birgün olur:)Ohh menü süper abla keşke misafir olabilsek sana valla ne güzel olurdu
Önümüzde ki hafta :)Ne zaman tarifini yapacaksın
Evvelsi yapmistim ya borek.. annemlerede goturmustum.. 1 gun bekleyince dinlenmis daha guzel olmustu dedi annem:))Turşu -ayran tabi ki olur:)
Yok canım akşamdan yapmaya cesaret edemem sabahta yetiştirebilir miyim?Ben biraz garanticiyim işimi şansa bırakmam o sebeple tabi ki hazır yufka ile olacak:)Akşamdan hazırlar sabah pişiririm:)Yarın bir sürü işim var.Kursum var.Ancak yetişirim:)
Hadi inşaallah hayırlısı:)Önümüzde ki hafta :)
Canım 12:30-1 arası gelirler:)Sabah masa hazırlığı,pilav,salata ,ev toparlama onunla uğraşamam:)Yoksa el açması başka börekte yapabiliirm ama yetişmez diye çekinirim:)Evvelsi yapmistim ya borek.. annemlerede goturmustum.. 1 gun bekleyince dinlenmis daha guzel olmustu dedi annem:))
Bencede garantici olmak en guzeli.. gunduzdende erken geleceklerse yetismeyebir. 1 tepsi su boregi 1 saat suruyo ysklasik belki az biraz fazladir.
Eşim evde yok, yarın son gündüz. Eksik malzemelerim var, anca eşim evde olunca dışarı çıkabiliyorum. :)Hadi inşaallah hayırlısı:)
Acelemiz yok biz bekleriz:)Eşim evde yok, yarın son gündüz. Eksik malzemelerim var, anca eşim evde olunca dışarı çıkabiliyorum. :)
Acelemiz yok biz bekleriz:)
Isin zor nevos: (Canım 12:30-1 arası gelirler:)Sabah masa hazırlığı,pilav,salata ,ev toparlama onunla uğraşamam:)Yoksa el açması başka börekte yapabiliirm ama yetişmez diye çekinirim:)
Birde okula gitmem gelmem lazım :)
Börek hazır yufka ile olursa gerisi kolay:)Isin zor nevos: (
Kolay sadece az zaman lazim ama se halledersin boncuum:)Börek hazır yufka ile olursa gerisi kolay:)
Bizim tam gün 9 da başlıyor ders kahvaltı az bişey yiyorlar 9 a 5 kala çıkıyorum evden arabayla zil bazen ben oradayken çalıyorBenim kızlar 5:30 da oğlum 6'da kalkıyor.8 olsa keşke o zaman daha rahat olur:)
Yarın bir kısmını halletmem lazım:)Pasta,kurabiye ve börek hazırlığı akşamdan yapılırsa gerisi sabah yapılır:)Kolay sadece az zaman lazim ama se halledersin boncuum:)
İyi de olsa kötü de olsa üstümdeki yükü attımİyiyim canım çok şükür:)
Bizim tembel tarifini eklemiş
Ayyy ne güzel bizimde tüm gün olsa sabah erken kalkmak eziyet:)Hava daha karanlık oluyor biz yolllardayız:)Benim kızlar 6.30 da evden çıkıyor:)Bizim tam gün 9 da başlıyor ders kahvaltı az bişey yiyorlar 9 a 5 kala çıkıyorum evden arabayla zil bazen ben oradayken çalıyor
Hadi bakalım hayırlısıİyi de olsa kötü de olsa üstümdeki yükü attım