İyiyim canım, sen nasılsınNasılsın canım
İyiyim canım sağol:)Yarın kursum bitiyor sınav var.Tekrar yapıyorum:)İyiyim canım, sen nasılsın
Allah zihin açıklığı versinİyiyim canım sağol:)Yarın kursum bitiyor sınav var.Tekrar yapıyorum:)
Sağol canımAllah zihin açıklığı versin
Valla bilmem, bende arada giriyorumSağol canımçok sessiz buralar herkes nerede
Ne zaman tarifini yapacaksınValla bilmem, bende arada giriyorum
BuradaSağol canımçok sessiz buralar herkes nerede
abla buralardayız arada bakıyorum çıkıyorum öyleSağol canımçok sessiz buralar herkes nerede
Burada
Nasılsınız nerelerdesinizabla buralardayız arada bakıyorum çıkıyorum öyle
Evdeyiz :) hava yağmurluydu evde vakit geçirdik öyle yemekte de kıymalı yumurta kahvaltı gibi yaptık rahattım yemek derdim de yoktu hafta sonuna kalabalık misafirlerim gelecek ne yapsam diye düşünüyorumNasılsınız nerelerdesiniz
Makyajkolik senin tarif ne zaman geliyor
Aynen burasıda yağışlıydı canım:)Benimde Cuma misafirim var.Yarın temizlik,hazırlık yapacağım:)Evdeyiz :) hava yağmurluydu evde vakit geçirdik öyle yemekte de kıymalı yumurta kahvaltı gibi yaptık rahattım yemek derdim de yoktu hafta sonuna kalabalık misafirlerim gelecek ne yapsam diye düşünüyorum
Neler var menude:)Aynen burasıda yağışlıydı canım:)Benimde Cuma misafirim var.Yarın temizlik,hazırlık yapacağım:)
Yemeğe mi çaya mı gelecekler:)
Halamlarla ablamlar gelecek abla yemeğe :) temizliği Cuma günü yaparım bendenAynen burasıda yağışlıydı canım:)Benimde Cuma misafirim var.Yarın temizlik,hazırlık yapacağım:)
Yemeğe mi çaya mı gelecekler:)
Her zaman sarma dolma yapıyorum bu sefer değişiklik olsun diye ve çocuklar yesin diye:)Neler var menude:)
Yabancı değiller bence yeter :)Yani zorlamazsa bir ara sıcak olabilirdi.Peynirli yada ıspanaklı tepsi böreği yapsan olmaz mı:)Mercimek çorbası
Köfte patates
Pilav
Tarator yaparım
Trileçe yaparım tatlı olarak ta sanırım ama bi çeşit daha istiyor sanki
Yemekle pek börek yemiyorlar ablacım pilav da var barbunya mı yapsam diyorum oda suluYabancı değiller bence yeter :)Yani zorlamazsa bir ara sıcak olabilirdi.Peynirli yada ıspanaklı tepsi böreği yapsan olmaz mı:)
Barbunya iyi olur:)Zeytinyağlı yaparsın:)Yemekle pek börek yemiyorlar ablacım pilav da var barbunya mı yapsam diyorum oda sulu
Bir sürü memleketten fasulyem barbunyam var böceklenmese bari onu yapayım en iyisi kalabalıkla yenir bAri hemBarbunya iyi olur:)Zeytinyağlı yaparsın:)