Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yok şuan ikinci ye geçtim bitmedi daha
Simdiden ellerine saglik canim:KK19:
Geçmişler olsun canım ❤️
Cok tesekkur ederim canim
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin.
Geçmiş olsun evlat zor ya hasta olunca büyük küçük olsun
Aynen oyle abla:KK51:Allah senin ogluna da sifa versin kusura bakma ozelden yazamadim sana
çok geçmiş olsun.. sadece birinde mi var canım .. diğerini gönderdim dediydin onlarda bişiy yok demi.. neden oluyor ki bu yaa herkess buhar veriyor.. buhar iyice ciğere indirmiyor mu? bilemiyorum
Yok canim sadece birinde ama geciciymis:KK51:
Çok geçmiş olsun canım toparlanır inşallah en kısa sürede rabbim korusun onları
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 konuyu açtım okula gidiyorum ins eşim gelmez ev sarma duman ://
Sabirsizlikla bekliyorum:KK48:

Daha çok küçük :))

Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))

Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor
Benim kızlar 5:30 da oğlum 6'da kalkıyor.8 olsa keşke o zaman daha rahat olur:)

Merhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.Allah yardımcın olsun:KK200:

X