- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Konumu açtım hadi hayırlı olsun sonuncu olmaktan kurtuldunuz @deynepnaz yasminsay @N e V a C A N O @_CaNanSu_ @Makyajkolik13 konusunu acmayanlar açsın
Yasmin hariç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumu açtım hadi hayırlı olsun sonuncu olmaktan kurtuldunuz @deynepnaz yasminsay @N e V a C A N O @_CaNanSu_ @Makyajkolik13 konusunu acmayanlar açsın
Yasmin hariç
Tsk ederim :)Hayırlısı olsun
Yok çok ciddiyim bu sefer 10 oy alırsam halay çekerimKendine haksızlık ediyorsun gülüm
Sizlerinde bekliyoruz efendim daha çok tarif gördükçe vazgeçerim dedim eşimin de yokluğunu fırsat bilip sıkıştırdım tarifi bugüneHayırlısı olsun canım benim, bekliyoruz
Seni tembel diyorlardı, bizden hızlı çıktınSizlerinde bekliyoruz efendim daha çok tarif gördükçe vazgeçerim dedim eşimin de yokluğunu fırsat bilip sıkıştırdım tarifi bugüne
Tariflerim de tembel işi de ondanSeni tembel diyorlardı, bizden hızlı çıktın
Tariflerim de tembel işi de ondan
Simdiden ellerine saglik canimYok şuan ikinci ye geçtim bitmedi daha
Cok tesekkur ederim canimGeçmişler olsun canım
Cok tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin
Cok tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin.
Aynen oyle ablaAllah senin ogluna da sifa versin kusura bakma ozelden yazamadim sanaGeçmiş olsun evlat zor ya hasta olunca büyük küçük olsun
Yok canim sadece birinde ama geciciymisçok geçmiş olsun.. sadece birinde mi var canım .. diğerini gönderdim dediydin onlarda bişiy yok demi.. neden oluyor ki bu yaa herkess buhar veriyor.. buhar iyice ciğere indirmiyor mu? bilemiyorum
Cok tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım toparlanır inşallah en kısa sürede rabbim korusun onları
Sabirsizlikla bekliyorumBirTutamMutluluk20 konuyu açtım okula gidiyorum ins eşim gelmez ev sarma duman ://
Canım hepimizde durum aynı yedekler olmasa yanmıştık:)Abla birde çocuklar inan okuldan gelip formalarını bile atıyor banyoya bırak normal çamaşırı insan formayı 5 gün içinde 3 kez yikarmi yaaa Allah tan yedek aldık
Benim kızlar 5:30 da oğlum 6'da kalkıyor.8 olsa keşke o zaman daha rahat olur:)Daha çok küçük :))
Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))
Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor
Haberlere falan çıkarsan benim adımı sakın vermeÖlmem de sakat kalırım
Sende korkuyor musun3 te 3 ,her sunum birbirinden güzel,millet katılmaya korkacak
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.Allah yardımcın olsunMerhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Nasılsın canımHayırlı akşamlar
Nasılsın canımHayırlı akşamlar herkese
Hamdolsun canım benim, sen nasılsın?Nasılsın canım
İyiyim canım çok şükür:)Hamdolsun canım benim, sen nasılsın?