Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
İş yapıyor ama süpürge zor:)Ama iyi fikir spor olur deyip kandırmalıyım:KK70:
İyi yürüyüşler ablam:KK15:
Bak gördün mü buldun çözümü :KK70:canımın içi tatlım kıymatlım senin sağlığını düşünüyorum, süpürmek spor yapmayla eş değer, herşey senin sağlığın için dersin :KK70:

Müthiş :21: elimde telefon, PC de de KK açık, tepin dur Yasmin :KK70:

Üşengeç arkadaşımız da, 2 gündür makineyi çalıştırmasın, uyusun Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK70:
Usengecligimij üstüne tanımam dünden beri makinanın teki yerleşti teki mi aşkından aldım ve katlanmadi katlamama rağmen işler katlanmaya devam etmekte :KK70:

Sanki hiç işim yokmuş gibi bazlama hamuru yoğurdum pişirip yatacağım :KK70:

Oyyy kıyamam:KK70:Çamaşaır hiç bitmiyor ya:)
Abla birde çocuklar inan okuldan gelip formalarını bile atıyor banyoya bırak normal çamaşırı insan formayı 5 gün içinde 3 kez yikarmi yaaa Allah tan yedek aldık :KK70:

Usengecligimij üstüne tanımam dünden beri makinanın teki yerleşti teki mi aşkından aldım ve katlanmadi katlamama rağmen işler katlanmaya devam etmekte :KK70:

Sanki hiç işim yokmuş gibi bazlama hamuru yoğurdum pişirip yatacağım :KK70:
Sende mi brutus:))) ben onceden hamur yogurup buzdolabina koymayi sevdim.. ama cok soguk oluyo hamur.. yeni yogrulan hamur gibi kabartmiyo sanki.. soguklugu gecmiyo uzun bi sure. Ben lahmacun icin yogurup koymustum, sabah cocuklar okula gitmeden 2-3 tane yapivermistim.. sicak sicak yediler iyi oldu. ama pogaca icin mantikli gelmedi bana.

Biz kadinsak elde camasir bulasik yikayan kadinlar neymis:)) halimize nasil sukretsek az. Soguklarda elde yikanan camasiri dusunuyorumda.. sulari akar iceri seremezsin. Valla cok zormus eskiler, gitsin geri gelmesin
Eşimin köyünde rahmetli babannesi çok titiz bı kadındı evin için de yemek pişirdirmez bulaşık yikattirmazdi mutfak sadece yemeklikleri ve tabak çanağı koymak içindi

Soğuklarda dışarda ne bulaşık yikanirdi ellerimizi hissetmezdik çocuklar var diye pek bana ellettirmezlerdi ama bı kaç kere yikadigim oldu :))

X