- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Kuyruğu düzeltmek mi, sen bana köpek mi demek istiyorsun?Evet öyle dedim:)Yeni kategoriye mutlaka katılmalı ve kuyruğu düzeltmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuyruğu düzeltmek mi, sen bana köpek mi demek istiyorsun?Evet öyle dedim:)Yeni kategoriye mutlaka katılmalı ve kuyruğu düzeltmeli
geçmiş olsun şimdidenÇarşamba Ankara'ya gidiyorum annem göz ameliyatı olacak biraz kalıp döneceğim.
Sağol hayatım katarak ameliyatı olacak.
Günaydın :))Günaydın hanımlar
Günaydın kızlar
Katiliminizi bekliyoruz Efenim tarif ayirtmadiniz mi halavayyyy süperrrr bir yarışmaaaaa herkese şimiden başarılar diliyorummmm
Katiliminizi bekliyoruz Efenim tarif ayirtmadiniz mi halavayyyy süperrrr bir yarışmaaaaa herkese şimiden başarılar diliyorummmm
Ne ablası kız ben miniciğim daha aslında katılmasam filan diyordum ama dayanamadım ayırttım Pazar günü geç kalmıştım istediklerimde ama olsun buda güzel olacak içime sinecek inşallahGünaydın :))
Tarif ayirttin mi abla :)
Soğuk mezeler mi o da ne
Teşekkür ediyorum canımcanım ellerine sağlık harika olmuş tarfilerin
Ben başkası ile karıştırdım zannjmcaNe ablası kız ben miniciğim daha aslında katılmasam filan diyordum ama dayanamadım ayırttım Pazar günü geç kalmıştım istediklerimde ama olsun buda güzel olacak içime sinecek inşallah
Adını meze diye bilmediğimiz şeylerde varmış aç bakSoğuk mezeler mi o da ne
Yinemi yarışma yeeaaa
Yemek bölümü kapatılsın
Mezeler kilo yapmıyor MuşYinemi yarışma yeeaaa
Yemek bölümü kapatılsın