- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aynen peynir-çökelek ile yeriz:)Bizde terayagi. Ve peynir ile yeriz canim tuzu ilk duydum
Yeni bir şey daha öğrendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen peynir-çökelek ile yeriz:)Bizde terayagi. Ve peynir ile yeriz canim tuzu ilk duydum
Sağol canımOfff, ellerine sağlık canım
Öyle canım:)Tam mevsimi nevrestem teşekkür ederim
Peynirle de yeriz canım, ama sıcak ekmek-tereyağı-tuz üçlüsü de süperdirAynen peynir-çökelek ile yeriz:)
Ellerine saglık canım
Şaşırdın dimi
Evet çok bilmediğimiz var mesela patates haslamasini biz tuzlayip yeriz.ama peynirle yiyenler var gorunce bağa tuz getirin demiştimAynen peynir-çökelek ile yeriz:)
Tamam deneyeceğim:)Bu sıra kendi ekmeğimi kendim yapacağım:)Çocuklar çok seviyor.Eşim diyor sana eğlence olur ne ile uğraşsam diye yorulmazsınPeynirle de yeriz canım, ama sıcak ekmek-tereyağı-tuz üçlüsü de süperdir
Sağol canim benimEllerine saglık canım
Aynen bizde tuzlar yeriz:)Peyniri ilk kez duyuyorum:)Evet çok bilmediğimiz var mesela patates haslamasini biz tuzlayip yeriz.ama peynirle yiyenler var gorunce bağa tuz getirin demiştim
ŞaşırdımŞaşırdın dimi
Bende görünce sasirmistim sıkı dur sofrada şekerde vardı bir tuzun haricinde ben tuz istedimAynen bizde tuzlar yeriz:)Peyniri ilk kez duyuyorum:)
Tuzu fazla serpme ama enişte kaçar sonraTamam deneyeceğim:)Bu sıra kendi ekmeğimi kendim yapacağım:)Çocuklar çok seviyor.Eşim diyor sana eğlence olur ne ile uğraşsam diye yorulmazsın
Ama pirinç pilavı,bulgur pilavı,börek,patlıcan yemekleri ,mercimekli köfte,kısır,içli köfte vs...yağsız güzel olmuyor:)Tabi ki başka bir sürü şey var:)Şaşırdım
Kızartmayı çok sevmem bende, genelde fırın poşeti ya da az yağ ile fırınlarım sebzeleri.
Yemekleri de çok yağlı yiyemem
Yağlı yiyebildim şeyler genelde sarımsaklı yoğurtlu olan şeylerdir
Yok artıkYeniliklere açığım ama absürt şeyleri sevmiyorum:)Bende görünce sasirmistim sıkı dur sofrada şekerde vardı bir tuzun haricinde ben tuz istedim
Ayy yok eşim tuzu çok seviyor beni deli ediyorTuzu fazla serpme ama enişte kaçar sonra
Zaten yiyememistim birde arkadaşa oturmaya gittik yemekler yendi çay pisti çerez getirdiler ama tanıyamadım sordum karpuz kabuğu idi onuda ilk gormustimYok artıkYeniliklere açığım ama absürt şeyleri sevmiyorum:)
Yağdan kastım yemeğin içinde yok gibiyse sevmem, kendini hissettirmesi lazım :)Şaşırdım
Kızartmayı çok sevmem bende, genelde fırın poşeti ya da az yağ ile fırınlarım sebzeleri.
Yemekleri de çok yağlı yiyemem
Yağlı yiyebildim şeyler genelde sarımsaklı yoğurtlu olan şeylerdir
O burada meşhur canım çok sevilir:)Onu biliyorum.Çokta faydalıdır:)Zaten yiyememistim birde arkadaşa oturmaya gittik yemekler yendi çay pisti çerez getirdiler ama tanıyamadım sordum karpuz kabuğu idi onuda ilk gormustim
Ben onları da yağlı sevmem nevoşum, böreği de mümkün olduğunca az yağlı yaparım.Ama pirinç pilavı,bulgur pilavı,börek,patlıcan yemekleri ,mercimekli köfte,kısır,içli köfte vs...yağsız güzel olmuyor:)Tabi ki başka bir sürü şey var:)