Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ben yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadan :kusmuk:

Eşim o yüzden hiç sevmiyor annemin yemeklerini :KK76:
Annem de biraz öyle yapar,ondayken bazen sebze de olsa yemiyorum,kalkıp yoğurtlu bir şey hazırlıyorum kendime,anlam veremiyor,sonuçta sebze nolcakki yesen diyor:)

Annem de biraz öyle yapar,ondayken bazen sebze de olsa yemiyorum,kalkıp yoğurtlu bir şey hazırlıyorum kendime,anlam veremiyor,sonuçta sebze nolcakki yesen diyor:)
Yediğin yemeğin faydasını alaşağı edecek kadar yağ koymanın anlamı ne :KK70:

Eşim bazen kendi sevdiği yemekleri sen yapsana der annemdeyken
Ben yaparken bile yağını koyduğu oluyor

Anne noldu şimdi yine yağlı oldu diyorum

Yavvv nolacak sanki tatlı tuzlu yıyin işte bunlara insanlık da yaramıyor diyor :KK70:

Yediğin yemeğin faydasını alaşağı edecek kadar yağ koymanın anlamı ne :KK70:

Eşim bazen kendi sevdiği yemekleri sen yapsana der annemdeyken
Ben yaparken bile yağını koyduğu oluyor

Anne noldu şimdi yine yağlı oldu diyorum

Yavvv nolacak sanki tatlı tuzlu yıyin işte bunlara insanlık da yaramıyor diyor :KK70:
Annem iyi yemek yapar ama yağlı yapmaya babam alıştırdı,çünki öyle seviyor ve bekliyor,kendi de yapınca yağlı yapar.
Sebzeler iri doğranacak örneğin,soğan görünecek,patates 3e 5e bölünecek:)
Ama babam da erkek kardeşim de iyi aşçıdır haklarını yemeyeyim,kardeşim öyle kombinler yapar ki akla gelmeyen,bayılırız,eşi olacak olan yaşadı:)

Annem iyi yemek yapar ama yağlı yapmaya babam alıştırdı,çünki öyle seviyor ve bekliyor,kendi de yapınca yağlı yapar.
Sebzeler iri doğranacak örneğin,soğan görünecek,patates 3e 5e bölünecek:)
Ama babam da erkek kardeşim de iyi aşçıdır haklarını yemeyeyim,kardeşim öyle kombinler yapar ki akla gelmeyen,bayılırız,eşi olacak olan yaşadı:)
Maşallah benim eşinde nadiren yapar ama kendince guzel olur :KK70:

gunaydin bakalim napioyonuz bacilar..

ben bugun cok erken uyandim saat 4 gibi..sonrasinda uyku yohtur bana : (

yemek onerisi olan var mi bugun yaaa:))
Benim canım kemikli et haşlama istiyor

Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde :KK70:

Benim canım kemikli et haşlama istiyor

Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde :KK70:
hahaha senin iste sans yani bugun : )

dunden biraz yemegim var ama..yanina birsey yapmak istiyorum genede..sanirim kolaylik olsun diye yanina su boregi yapicam : )

X