- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hadi ya oylemiymisAma Kazen oy verdiğim kazanamıyor dediHala kararlı mısın Kazenin oyunu istemekle
Nevoş ta dedi ki eşin isabetli oy veriyor ,sen git karın gelsin dedi yani
Kiskanmayalim efenimAzerini niye gurutmuşlar o zaman
YaniEski üye ooo...
Senelerini vermiş buraya
Kizaaam neeen guru guruya olsunSenelerini vermiş diye guru guruya guruluk mu vermişler
Arkadaşlar alakası olacak ama ben avatar koyamiyorum yaşa dosya büyük ne bilim yapmıyorum galiba nasıl ve nereden değiştirecek ben bı desenizBi anlamı yok canım renkler hoşuma gitti değişik geldi koyuverdim
Resmin boyutunu düşürmen lazım,büyük olduğu için koyamazsın .Arkadaşlar alakası olacak ama ben avatar koyamiyorum yaşa dosya büyük ne bilim yapmıyorum galiba nasıl ve nereden değiştirecek ben bı deseniz
Gunaydin deynep gizGünaydın
Çayımı içiyorum ,geri yatmamam lazım.2 GÜNDÜR MUTFAK DOLABI SİLİNECEK SİLEMİYORUM ,KIZ UYANMADAN SİLSEM İYİ OLACAK
Caps Lock bu sana
Benim gibi sen de üşeniyor musun?Gunaydin deynep gizbenim de mutfak dolaplarimi silmem gerek
Usenme degil dr yetisemiyorum diyelim telde cok oyalaniyorumBenim gibi sen de üşeniyor musun?En sevmediğim ev işinde başı çeker
Ben de sabah geç kalkınca bitmiyor iş.Usenme degil dr yetisemiyorum diyelim telde cok oyalaniyorumzaten evi cok dagitiyolar onlari toplayana kadar da aksam oluyor
Ben telde oyalanip saat onda basliyorum ise sonra bi bakiyorum saat 2 olmus sonra yemek yap kizin dersiydi derken oglanlar geliyorBen de sabah geç kalkınca bitmiyor iş.
İyi yetişiyorsun yine 4 çocuklaBen telde oyalanip saat onda basliyorum ise sonra bi bakiyorum saat 2 olmus sonra yemek yap kizin dersiydi derken oglanlar geliyor
Yetisiyorum ama bu sefer de yemek yemeyi ihmal ediyorumİyi yetişiyorsun yine 4 çocukla
Daha iyi işte Angelina Jolie oluyormuşsunYetisiyorum ama bu sefer de yemek yemeyi ihmal ediyorumbu gidisler angelina jolie ye donicem
O da cok kara kuru yaDaha iyi işte Angelina Jolie oluyormuşsunBen de şu işim bitsin rahat rahat yiyeyim diye diye öğün atladığım çok olmuştur kızım küçükken
günaydınGünaydın mezeciler