vallaha kızların hiç biri yok.topiği ben ayakta tutuyorum.ben olmasam nice olurdu mezelerin hali.bunun için +5 oy talep ediyorumHadi ben işteyim, siz neden boş bırakıyorsunuz buraları
anca bdv de çene çalıyorlar.şurda ciddi bir oylama varOylar kipirdamiyo ki
Az anacim aznoldu begenemedin mi
Birer tane artmis iste
Ben de temizlik yapiyorumHadi ben işteyim, siz neden boş bırakıyorsunuz buraları
Noldu gii niye cosdungelsinn oylarrr
gitmiş diye bir haber geldi ama yanlış bilgimiymişBildirim ne zaman gidecek
Konu mu acsam acaba bdv de oy almazsam esim beni bosicakmis diyeanca bdv de çene çalıyorlar.şurda ciddi bir oylama var
Gitse sana da gelmez miydi annemgitmiş diye bir haber geldi ama yanlış bilgimiymiş
bildirim geldi dediler.evrağı bırakıp koştum belki oylar artmıştır diyeAz anacim az1oyla nasil gecicem su yasmini
Ben de temizlik yapiyorum
Noldu gii niye cosdun
bildirim geldi dediler.evrağı bırakıp koştum belki oylar artmıştır diye
bende kampanya başlatıyorum.Konu mu acsam acaba bdv de oy almazsam esim beni bosicakmis diye
ahaaaaaaaaaa şuan çenem kitlendi kahkaha atmamak için arkadaş noluyor demesin diyekız sen zaten burdasın kızlar gelsin diye şeyettiydim
aman ne dolabı ne temziliği koşşş koşşşşşş .bu stresle iş miş yapamazdım benBen dolaplari silmeye gidiyorum yasmini gecersem durtun beni
benim de arada oluyor içime patladığımahaaaaaaaaaa şuan çenem kitlendi kahkaha atmamak için arkadaş noluyor demesin diye
Beğeniler artıyor bende üye beğenisindeki trend r girmismya bişey dicem.şimdi ben buraya girdim gireli bildirim patlaması yaşıyorum normalmidir