Bizim uykular onlara geçsin diye dua eder oldumGunaydin
Bu sabah fena uykum var yaozanla onur uyutmadilar beni gecenin 3bucuguna kadar uyumadilar en son bi uyandim kolidorda kosturuyolar kizip attik yataklarina tirsip uyudular ama sabah 7de ayaktalar yine su anda kanepede tv seyrediyolar
5000. mesaja ödül verirler belki canım :)))ikide takıl kalmışım canınız sağolsun beee
profiline gir ordan avatara tıkla gözat çıkar oaraya tıklayıp bilgisayarından foto seçeceksin.bikaç tane dene mutlaka olur.Arkadaşlar alakası olacak ama ben avatar koyamiyorum yaşa dosya büyük ne bilim yapmıyorum galiba nasıl ve nereden değiştirecek ben bı deseniz
5000. mesaj derken5000. mesaja ödül verirler belki canım :)))
günaydınlar
Telefonda foto boyutu büyük geliyor kesmesi lazım fotoyu ekran fotosu al kırp yada Wat... Dan gelen fotoları nda boyutu küçük oluyorprofiline gir ordan avatara tıkla gözat çıkar oaraya tıklayıp bilgisayarından foto seçeceksin.bikaç tane dene mutlaka olur.
aklınnn yoluuu birr sana bir bela lazımmmm......ooooooooooo eeeyy alçak gönüllü dünyaaaaaaa..aaaaaa ellere bonkör bize nankör olan dünyaaaaaaasibel cannnn
Aynen öyle canım benim Vücut kişiye özeldir diyette o şekilde olmalıBaş davşanım misal ben 70 kiloyum benim bi arkadaş 67 kilo ben 42 giyiyorum o 44
Tamaman kişiye özel kilo standartı yok!
Bu tamamen sana kalmış canım ben 160 ken 65 de bıraktım ki çok çok zayıf sevmiyorum diye ama senin boyuna bence 65 gider yalnız bunu takıntı yapmak iyi değil sağlıklısın sağlıklı da besleniyorsun koruyacaksın kilonu o zaman daha fazlasına özenme gayet iyi 65Benim ideal kilom 62 63 olmaliydi ama ben 65 hedef verip birakmistim. Simdi eccuk kilo aldim soyleyemeyecegim kadar
Onlari vermem lazim.
Boy 1.74 ideali aslinda 65 de iyi degilmi
Senin o mesajin 5000. Mesaj canim cepten gorunmuyor sanirim pcden gorunuyor:))5000. mesaj derken
pardon ya ok tamam.pcdeyim bende şimdi baktımSenin o mesajin 5000. Mesaj canim cepten gorunmuyor sanirim pcden gorunuyor:))
Oylar kipirdamiyo kisabahtan beri kimse uğramamış
Kosuuunn bildirim geldiiii
Oylar kipirdamiyo ki
Hadi ben işteyim, siz neden boş bırakıyorsunuz buralarısabahtan beri kimse uğramamış