Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Gunaydin
Bu sabah fena uykum var ya:işsiz:ozanla onur uyutmadilar beni:KK11:gecenin 3bucuguna kadar uyumadilar en son bi uyandim kolidorda kosturuyolar:eek:kizip attik yataklarina tirsip uyudular ama sabah 7de ayaktalar yine:eek:su anda kanepede tv seyrediyolar:olamaz:
Bizim uykular onlara geçsin diye dua eder oldum :KK43: bende gece nin bı yarısına kadar uyumadım kız yüzünden şuan mışıl mışıl uyuyor ben uyumak istiyorum dalamadim bir türlü :KK43:

Arkadaşlar alakası olacak ama ben avatar koyamiyorum yaşa dosya büyük ne bilim yapmıyorum galiba nasıl ve nereden değiştirecek ben bı deseniz
profiline gir ordan avatara tıkla gözat çıkar oaraya tıklayıp bilgisayarından foto seçeceksin.bikaç tane dene mutlaka olur.

profiline gir ordan avatara tıkla gözat çıkar oaraya tıklayıp bilgisayarından foto seçeceksin.bikaç tane dene mutlaka olur.
Telefonda foto boyutu büyük geliyor kesmesi lazım fotoyu ekran fotosu al kırp yada Wat... Dan gelen fotoları nda boyutu küçük oluyor 3cadianasi 3cadianasi

Benim ideal kilom 62 63 olmaliydi ama ben 65 hedef verip birakmistim. Simdi eccuk kilo aldim soyleyemeyecegim kadar:olamaz:
Onlari vermem lazim.
Boy 1.74 ideali aslinda 65 de iyi degilmi:olamaz:
Bu tamamen sana kalmış canım ben 160 ken 65 de bıraktım ki çok çok zayıf sevmiyorum diye ama senin boyuna bence 65 gider yalnız bunu takıntı yapmak iyi değil sağlıklısın sağlıklı da besleniyorsun koruyacaksın kilonu o zaman daha fazlasına özenme gayet iyi 65

X