- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Guruyamadim gitti. Daha kac bin yorum begeni lazim gurumam icin
10000.beğenin benden olsun ,kimse beğenmesin seni yakarımGuruyamadim gitti. Daha kac bin yorum begeni lazim gurumam icin
Valla ne iyi olur. 1. Altin 2. Gumus 3. Bronz alsa2 ve 3 bir işe yaramıyor ki
Nevoş 2.ye bronz madalya verin bari
Elimizde bronz madalya yok ondan vermiyoruz2 ve 3 bir işe yaramıyor ki
Nevoş 2.ye bronz madalya verin bari
O nasıl olacak10000.beğenin benden olsun ,kimse beğenmesin seni yakarım
Bilmiyorum ki begeniye gore mi yorum sayisina gore mihakkaten ya guru ne zaman olunuyo ki bu arada ben olmusum
Ben beğendimKim beğendi leyn Smileyi,ben beğenecektim geri çekin banane
Profildeki rütbeyi sil bakalım gurumuş musunBilmiyorum ki begeniye gore mi yorum sayisina gore migurumam lazim
Biz guruduk ta ne oldu sankiBilmiyorum ki begeniye gore mi yorum sayisina gore migurumam lazim
9binden sonra olması lazımBilmiyorum ki begeniye gore mi yorum sayisina gore migurumam lazim
Bana uyar 10000. Begenim deynep hanimdan arkadaslar duydunuz.10000.beğenin benden olsun ,kimse beğenmesin seni yakarım
O zaman daha çok var gurumayaGurumak öyle kolay degil
25000 beğeni lazım
Azerini niye gurutmuşlar o zamanGurumak öyle kolay degil
25000 beğeni lazım
Eneee 10000 olmus ya ben daha cok var saniyodum ahahahahahKim beğendi leyn Smileyi,ben beğenecektim geri çekin banane
Bende senin gibi anladım ama o 10bininci beğeni benden dediBana uyar 10000. Begenim deynep hanimdan arkadaslar duydunuz.
Ya uzun sure gelmezsen 1 begeni icinseni beklemek zorunda kalirsak da, guruyamazsam
Nevo benden önce beğenmiş seni,o parmaklamışBana uyar 10000. Begenim deynep hanimdan arkadaslar duydunuz.
Ya uzun sure gelmezsen 1 begeni icinseni beklemek zorunda kalirsak da, guruyamazsam
Tamam siliyorumProfildeki rütbeyi sil bakalım gurumuş musun
O çok ıslakmışAzerini niye gurutmuşlar o zaman