- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
Benden hızlı olamazsınNevo benden önce beğenmiş seni,o parmaklamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden hızlı olamazsınNevo benden önce beğenmiş seni,o parmaklamış
Azerini niye gurutmuşlar o zaman
Yok daha gurumamışsınTamam siliyorum
Senelerini vermiş diye guru guruya guruluk mu vermişlerEski üye ooo...
Senelerini vermiş buraya
valla miNevo benden önce beğenmiş seni,o parmaklamış
Senelerini vermiş diye guru guruya guruluk mu vermişler
Aktif uye nedir yaYok daha gurumamışsın
Ben de senin kepini kıskandım ,ben sana gurumu vereyim ,sen bana kepini ver,biraz takıp geri veririmvalla mi
Gurumadan öncekiAktif uye nedir ya
Senelerini vermiş diye guru guruya guruluk mu vermişler
Ben de senin kepini kıskandım ,ben sana gurumu vereyim ,sen bana kepini ver,biraz takıp geri veririm
Yani zamanının çoğunu burada geçiriyorsun ,KKdan çıkmıyorsun diyorAktif uye nedir ya
Kepimi viremem neler etti @tuzsuz_ruh bana bu kepi alana kadar.Ben de senin kepini kıskandım ,ben sana gurumu vereyim ,sen bana kepini ver,biraz takıp geri veririm
Ben 1 seneye gururum herhalde, 15 bin begenicik kaldi hadi insallahGurumadan önceki
O zaman sen daha çok gel biz seni gurutalımBen 1 seneye gururum herhalde, 15 bin begenicik kaldi hadi insallah
Aşgummm sakın kepini verme neler çektin onu almak için biliyorsun sen gıskananlar çatlasın deynepnaz çalış seninde olurKepimi viremem neler etti @tuzsuz_ruh bana bu kepi alana kadar.
Ama cok istiyosan sen bana guruyu ver
O zaman sen daha çok gel biz seni gurutalım
Yani zamanının çoğunu burada geçiriyorsun ,KKdan çıkmıyorsun diyor
Geçen sene 5 kilo vermiştim banane ben de istiyorumAşgummm sakın kepini verme neler çektin onu almak için biliyorsun sen gıskananlar çatlasın deynepnaz çalış seninde olur