Teşekkür ederim canım3 kişiden en çok yarışmaya katılan üyeye oyumu verdim
Kısır - Peynir Dolgulu Kırmızı Biber
Bol şans diliyorum
Öldürseler vermem o kadar paraArtık maaaşı ayakkabıya bağlaman gerekecek:)
Hayirdir insallah ne olmus
Allah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
Aynen canım:)Öldürseler vermem o kadar para
Ben o paraya 3 ayakkabı alırım
Allah yardımcın olsun canımAllah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
Bebeğim bizi bırakmak üzere abla. Suyum geldi 20.haftadaydık küçük olduğu için küvezede alınmayacak. KaybedicezAllah yardımcın olsun canımHayırdır
Allah yardımcınız olsun canımBebeğim bizi bırakmak üzere abla. Suyum geldi 20.haftadaydık küçük olduğu için küvezede alınmayacak. Kaybedicezdoğum olacak suni sancı verdiler
Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum ilacla falan durdurulamiyor mu?benim de 26 haftamda sancim baslamisdi serumlarla ilaclarla durdurdular.insallah senin sancin da dururBebeğim bizi bırakmak üzere abla. Suyum geldi 20.haftadaydık küçük olduğu için küvezede alınmayacak. Kaybedicezdoğum olacak suni sancı verdiler
Allah yardimcin olsun canim yaAllah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
Yok malesef. 20. Hafta olunca yapacak bir şey yok dedi doktor açılma olmasa belki ama var.Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum ilacla falan durdurulamiyor mu?benim de 26 haftamda sancim baslamisdi serumlarla ilaclarla durdurdular.insallah senin sancin da durur
Hakkınızda hayırlısı olsun.Yok malesef. 20. Hafta olunca yapacak bir şey yok dedi doktor açılma olmasa belki ama var.
Allah yardımcın olsun canımAllah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
Ilk defa katilan birine verirdim ben olsam3 e düştü şimdi ne yapayım
Kuzum Allah senden de razi olsun.. icini ferahlatsin.Allah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
Geç kaldın ve senden başka 2 kişi daha var ilk kez katılanIlk defa katilan birine verirdim ben olsam
Gec kalmisim3 kişiden en çok yarışmaya katılan üyeye oyumu verdim
Kısır - Peynir Dolgulu Kırmızı Biber
Bol şans diliyorum