Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Keske ya hayir en cok uzen de bugun baska bir topigimizde tekme atiyor artik demesi oldu... elden dua etmek geliyor bir tek..
Bilirim o duyguyuben de yavrumun dogumundan bi gece once karnimda durmadan kipirdayinca anneme goaterip sevmistim megersem oksijen alamiyomus yavrumkaybettik

Bilirim o duyguyuben de yavrumun dogumundan bi gece once karnimda durmadan kipirdayinca anneme goaterip sevmistim megersem oksijen alamiyomus yavrumkaybettik
Hepimizin basina gelmistir sana da gecmis olsun cok. Allah beterlerinden saklasin. Ucuzleri ondan sonra mi geldiler?

ya evlat kaybı çok zor annelik öyle bişey ki çocuğunun olmasına gerek Yok kadının aklına düştüğü anda bebek annelik başlar... ben iki gün önce gittim doktoruma hala ağlıyorum. rabbimin zoruna gitmesin üzüntüm isyan değil sadece aklıma geldikçe dayanamıyorum akıveriyor göz yaşım

Hepimizin basina gelmistir sana da gecmis olsun cok. Allah beterlerinden saklasin. Ucuzleri ondan sonra mi geldiler?
Amin sagolasin canim
Evet ucuzler daha sonra oldu
Allahim diger yavruna uzun omurler versin canim

Çok teşekkür ederim ablacım
_CaNanSu_ oyun için teşekkür ederim canım

Ben oyumu gurtmingotam a verdım
çok teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…