Bilindik üyeler daha çok oy alsaydı profilim madalya dolardı:)Yoksa beni tanımıyorlar mıHayır canım tanınmakla hiç alakası yok emin olabilirsin birkaç kişi var mesela öyle bir kıstas olsaydı bizim hiç şansımız olmazdısüpürürdüler buraları
Sen yaptıktan sonra önemli bir mazeretten dolayı yapamadı canım yoksa sen yapmamış olsaydın mutlaka sana önerirdim:)Nasip değilmiş:)barbunyayı ben çok istedim ama alındı dedi nevoş abla demek o sendin ve katılmadın
buraya yapıp katılamayınca dün misafirlerime yaptım
Yine o kategoride 1. olmak için miNevreste abla hazır yufka böreklerine kadar katılmayacağım bi daha Hatta şimdiden tarifimi rezerve edebilirim
Bana verebilirsin canım, hiç alınmamGidip tüm konuları inceleyip kusur mu arayayımNasıl elerim bana bir el atın
Aklımdakilerden biri senin tarif zaten ama aklımda çok tarif varBana verebilirsin canım, hiç alınmam
Kurra çek, yada hiç oy vermediğin birine verAklımdakilerden biri senin tarif zaten ama aklımda çok tarif var
Hiç vermediği biri benim :))Kurra çek, yada hiç oy vermediğin birine ver
Birde benimHiç vermediği biri benim :))
Oyun icin tesekkur ederim canimÇıkmıştım canım o yüzden cvp veremedim
Paylaşırız bebeğim
gelen tabakları tabi tabak gelecekse paykasiveririz ne olacak sanki
1oyla birincilik pek mümkün değil birinci şimdiden belli sanki
O zaman sana versinBirde benim
Ben de varimHiç vermediği biri benim :))
Rica ederim börülce çaldı kalbimi oyu kullandıktan sonra yapsam mı diye düşündüm yarına kaldı çok seviyorum :)) bebeğim olduğunda süt yapmıştı çok güzel bana :))Oyun icin tesekkur ederim canim
Nevreste nin oyunu vermediği aşçılar kulübüBen de varim
Hadi ya sut de mi yapiyomus bileydim ucuzler kucukken bolca yerdimRica ederim börülce çaldı kalbimi oyu kullandıktan sonra yapsam mı diye düşündüm yarına kaldı çok seviyorum :)) bebeğim olduğunda süt yapmıştı çok güzel bana :))
Oy istemek yasakO zaman sana versin
O zaman seçeneklerim arasında daha önce oy verdiklerimi eliyorum:)Nevreste nin oyunu vermediği aşçılar kulübü
Babam çok bilir böyle şeyleri bol bol armut süt incir yemiştim birde börülce fazla gaz da yapmiyormus :))Hadi ya sut de mi yapiyomus bileydim ucuzler kucukken bolca yerdim