- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Şimdi beni linç edeceklerO zaman seçeneklerim arasında daha önce oy verdiklerimi eliyorum:)
Evet azaltmayı başardık:)
Biz istemeyelim o zaman rica edelimOy istemek yasak
3 e düştü şimdi ne yapayımŞimdi beni linç edecekler
İnsan Yasmin’i bir düşünür
Ben de yemek isteyeceksin zannettimİnsan Yasmin’i bir düşünür
Bu kadın işten gelecek, yemeği yoktur, dinlenememiştir...
Biraz elimizi sıkı tutup, çok yazmayalım, okurken saydırmasın der
Katılımı fazla olanlar3 e düştü şimdi ne yapayım
Yemeğim yoktu, eşim kasaba gitti hemen, bende bir çorba ve salata yaptım yanına, tamamdırBen de yemek isteyeceksin zannettimGel elimizde çok var diyecektim
Öyle yaptım zatenKatılımı fazla olanlar
Ellerine sağlık canımYemeğim yoktu, eşim kasaba gitti hemen, bende bir çorba ve salata yaptım yanına, tamamdır
Öyle yaptım zaten
Sağolasın canım benimEllerine sağlık canım
Nasıl geçti günün çok yoruldun mu
Sağolasın canım benim
Bugün ağrı kesici içmeyi bıraktım, fakat topuklarımda beklediğim kadar fazla ağrım yok şükürNasıl geçti günün çok yoruldun mu
Tabi canım zamanla alışacaksınBugün ağrı kesici içmeyi bıraktım, fakat topuklarımda beklediğim kadar fazla ağrım yok şüküralıştım sanırım
Fakat, iyi bir rahat ayakkabı almam lazım, o zaman bu kadar sorun yaşamam diye düşünüyorum
2 spor ayakkabımı ve 2 botumu da denedim, fakat daha iyisinin olması gerektiği kanısına vardık karı-koca. Artık ay başında bir batış, bir çöküş yaşayabilirimTabi canım zamanla alışacaksın
Ayyy evet ayakkabı rahat olmazsa daha çok yorulursun.Hava iyi olsa en iyisi spor ayakkabı oluyor:)
Ben genelde spor giyiyorum.Bot giymek bana yorucu geliyor2 spor ayakkabımı ve 2 botumu da denedim, fakat daha iyisinin olması gerektiği kanısına vardık karı-koca. Artık ay başında bir batış, bir çöküş yaşayabilirim
Fiyatlara bakıyorum şimdi, içim göçtü
Öyle canım, bende yağışlı havalar hariç, yaz-kış spor ayakkabı giyerim.Ben genelde spor giyiyorum.Bot giymek bana yorucu geliyor
Ayak sağlığı için mecburen canım:)
Artık maaaşı ayakkabıya bağlaman gerekecek:)Öyle canım, bende yağışlı havalar hariç, yaz-kış spor ayakkabı giyerim.
Artık iyi bir araştırma yapmam lazım, 1000₺ ayakkabı nedir yahu