- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Kusura bakma ya dan diye dalinca konuya.cok gecmis olsun.RAbbim sizlere saglik versinYok malesef. 20. Hafta olunca yapacak bir şey yok dedi doktor açılma olmasa belki ama var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma ya dan diye dalinca konuya.cok gecmis olsun.RAbbim sizlere saglik versinYok malesef. 20. Hafta olunca yapacak bir şey yok dedi doktor açılma olmasa belki ama var.
Hayirlisi olsun canim uzulme lutfenYok malesef. 20. Hafta olunca yapacak bir şey yok dedi doktor açılma olmasa belki ama var.
Keske elimizden bi sey gelseKizlar Allah razi olsun
Dualariniz icin.
Keske ya hayir en cok uzen de bugun baska bir topigimizde tekme atiyor artik demesi oldu... elden dua etmek geliyor bir tek..Keske elimizden bi sey gelse
Bilirim o duyguyuben de yavrumun dogumundan bi gece once karnimda durmadan kipirdayinca anneme goaterip sevmistim megersem oksijen alamiyomus yavrumkaybettikKeske ya hayir en cok uzen de bugun baska bir topigimizde tekme atiyor artik demesi oldu... elden dua etmek geliyor bir tek..
Hepimizin basina gelmistir sana da gecmis olsun cok. Allah beterlerinden saklasin. Ucuzleri ondan sonra mi geldiler?Bilirim o duyguyuben de yavrumun dogumundan bi gece once karnimda durmadan kipirdayinca anneme goaterip sevmistim megersem oksijen alamiyomus yavrumkaybettik
Çok üzüldüm ya rabbim Sabır ve dayanma gücü versin sizeAllah razı olsun canım. Bekliyoruz öyle sancım çoğaldı
ya evlat kaybı çok zor annelik öyle bişey ki çocuğunun olmasına gerek Yok kadının aklına düştüğü anda bebek annelik başlar... ben iki gün önce gittim doktoruma hala ağlıyorum. rabbimin zoruna gitmesin üzüntüm isyan değil sadece aklıma geldikçe dayanamıyorum akıveriyor göz yaşımBilirim o duyguyuben de yavrumun dogumundan bi gece once karnimda durmadan kipirdayinca anneme goaterip sevmistim megersem oksijen alamiyomus yavrumkaybettik
Allah yardımcınız olsun canım. Çok üzüldüm yaa.Bebeğim bizi bırakmak üzere abla. Suyum geldi 20.haftadaydık küçük olduğu için küvezede alınmayacak. Kaybedicez doğum olacak suni sancı verdiler
Amin sagolasin canimHepimizin basina gelmistir sana da gecmis olsun cok. Allah beterlerinden saklasin. Ucuzleri ondan sonra mi geldiler?
Allahim diger yavruna uzun omurler versin canimya evlat kaybı çok zor annelik öyle bişey ki çocuğunun olmasına gerek Yok kadının aklına düştüğü anda bebek annelik başlar... ben iki gün önce gittim doktoruma hala ağlıyorum. rabbimin zoruna gitmesin üzüntüm isyan değil sadece aklıma geldikçe dayanamıyorum akıveriyor göz yaşım
Oy kullanmaya geldim ama bu sefer gerçekten çok zor Hepinize başarılar diliyorum
Oy kullanmaya geldim ama bu sefer gerçekten çok zor Hepinize başarılar diliyorum
Rica ederim ne demek,çok beğendim geçen seferki tarifinde çok hoştu..
Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim ablacımHanımlar oylama başlamıştır.Hepinize bol şans diliyorum
Oy istemek,link dağıtmak yasaktır bilginiz olsun
@yasminsay
C A N O
_CaNanSu_
BirTutamMutluluk20
@tuzsuz_ruh
@alimiyon
gurtmingotam
Tenceresiz kaldim anne
@EnisaE
@3cadianasi
ervanazlim
@Smile Forever
SUHAN
@BlancKahkul
@Makyajkolik13
@yenGEnC
çok teşekkür ediyorum canım
Nick inde a olanı ele3 e düştü şimdi ne yapayım
O ayakkabının yanında ayakkabılık da mi veriyorveriyorlarÖyle canım, bende yağışlı havalar hariç, yaz-kış spor ayakkabı giyerim.
Artık iyi bir araştırma yapmam lazım, 1000₺ ayakkabı nedir yahu