Oy alamazsan esine at suçuBende bu sefer iddealı değilim sonuncu bile olabilirimilk 5 i geçiyorum bile
Hepsi Coook güzel görünüyorlar ama aklımda en son kalan yılbası agacı salatası oldu
Oyun icin tesekkur ederim canimHerkese başarılar dilerim :)
barbunyayı ben çok istedim ama alındı dedi nevoş abla demek o sendin ve katılmadınHepinizin ellerine sağlık ,zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel. Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır
cancagzım teşekkür ederim çokkkSon ana kadar tek favorim vardi.
Ama humus ile piyaz gelince 2 oldu favorilerim.
Oyumu kullandim bende,cok sevdigim iki lezzete gitti oyum @tuzsuz_ruh hayirli olsun.
Hepimizin eline emegine saglik, cok guzel tarifler geldi. Hepsi hakediyor birinciligi.
Sansi olan kazansin. Basarilar diliyorum
Canım bende düşünmüyorum :) öyle yazmıştım aslında düşünmüyorum diye... öyle olsa ilk girişte kazanmazdımHayır canım tanınmakla hiç alakası yok emin olabilirsin birkaç kişi var mesela öyle bir kıstas olsaydı bizim hiç şansımız olmazdısüpürürdüler buraları
Bakıyorum baktım da senin kilerin yanından geçemezne kara buğdayı kız hadi malzemeleri okumadın başlığı da mı okumadın?
sen kendi sunumlarına hiç bakmıyorsun anlaşılan?
_CaNanSu_
canım oyum sana olacak bu defa ellerine sağlık patatesin de kerevizin de çok güzel olmuş... sunumun da çok güzel...
Hepinizin ellerine sağlık hepside mükemmeldi oy vermek yine zor oldu .
Oyumu
Portakal Çanağında Kereviz -Tart Kalıbında Patates Salatası'na verdim
_CaNanSu_ tebrik ederim çok güzel olmuş tarifin sunumunda çok hoştu.
Teşekkür ederim ablacım
rica ederim bebeğim...Teşekkür ederim canım
Beğenmene çok sevindim
Rica ederim canım :)Oyun icin tesekkur ederim canim
Beni güldürdün miyav keşke olsa da paylaşsak bu sefer şansım hiç yok canım çok şahane sunumlar var :))1.olursan hediyeyi paylaşalım ona göre
Portakal canaginda kereviz ve peynir dolgulu Kirmizi biber arasinda kaldim :))
Defalarca tekrar baktim resimlere, tarifleri okudum. En son Kisir&peynir dolgulu kirmizi biber'e verdim oyumu.
Hayirli olsun:))
Hepinizin ellerine sağlık ,zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel. Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır
Çıkmıştım canım o yüzden cvp veremedim
Onun önemli bir mazereti var canım@deynepnaz nerde acep recep
Rica ederim canım@Smile Forever tarifini cok begendim. Oyum basindan beri sanaydi. Hayirli olsun insallah.
Bu sefer tariflere girip tektek yorum yapamadim. Biraz yogunum bu ara ama gercekten herkes cok basarili.. Herpinizin eline koluna saglik hanimlar.
Tum katilanlara basarilar diliyorum
Bu aradaNevreste sanada ayriyetten tesekkur ediyorum. Gec vakit yazmama ragmen duzenlemissin
Bu ay dinleniyorum sonra yine geleceğimŞükür nevreste yokyoksa hiç oy alamazdik siler supururdu