Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Bende bu sefer iddealı değilim sonuncu bile olabilirim :KK45: ilk 5 i geçiyorum bile
Oy alamazsan esine at suçu:KK70:tabak alsaydin kesin kazanmistim de:KK70:benimki dun kazanirsan benim kazancim ne olacak diyo:KK70:bi opucuk alirsin benden dedim:KK53:malzemeyi ben aliyorum ama diyo:KK70:
Hepsi Coook güzel görünüyorlar ama aklımda en son kalan yılbası agacı salatası oldu :KK36:
:KK60::KK60::KK60:

Hepinizin ellerine sağlık ,:KK9:zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel.:rapci:Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır :olamaz:
barbunyayı ben çok istedim ama alındı dedi nevoş abla demek o sendin ve katılmadın:KK11:
buraya yapıp katılamayınca dün misafirlerime yaptım:kk77:

Son ana kadar tek favorim vardi.
Ama humus ile piyaz gelince 2 oldu favorilerim.:KK15:
Oyumu kullandim bende,cok sevdigim iki lezzete gitti oyum @tuzsuz_ruh hayirli olsun. :KK36:

Hepimizin eline emegine saglik, cok guzel tarifler geldi. Hepsi hakediyor birinciligi.
Sansi olan kazansin. Basarilar diliyorum:KK200:
cancagzım teşekkür ederim çokkk:KK60:

Hayır canım tanınmakla hiç alakası yok emin olabilirsin birkaç kişi var mesela öyle bir kıstas olsaydı bizim hiç şansımız olmazdı :KK70: süpürürdüler buraları :KK66:
Canım bende düşünmüyorum :) öyle yazmıştım aslında düşünmüyorum diye... öyle olsa ilk girişte kazanmazdım :KK73:

Portakal canaginda kereviz ve peynir dolgulu Kirmizi biber arasinda kaldim :))
Defalarca tekrar baktim resimlere, tarifleri okudum. En son Kisir&peynir dolgulu kirmizi biber'e verdim oyumu.
Hayirli olsun:))

Hepinizin ellerine sağlık ,:KK9:zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel.:rapci:Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır :olamaz:
bilge_s bilge_s

Oylarınız için çok teşekkür ederim :KK200::KK15:

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne cevap vermedin ama bir hediyeyi paylaşmak çok mu zor :sinirli:
Çıkmıştım canım o yüzden cvp veremedim :110:

Paylaşırız bebeğim
gelen tabakları tabi tabak gelecekse paykasiveririz ne olacak sanki :KK51:

1oyla birincilik pek mümkün değil birinci şimdiden belli sanki :deli:

@Smile Forever tarifini cok begendim. Oyum basindan beri sanaydi. Hayirli olsun insallah.
Bu sefer tariflere girip tektek yorum yapamadim. Biraz yogunum bu ara ama gercekten herkes cok basarili.. Herpinizin eline koluna saglik hanimlar. :KK200:

Tum katilanlara basarilar diliyorum:KK73:

Bu arada Nevreste Nevreste sanada ayriyetten tesekkur ediyorum. Gec vakit yazmama ragmen duzenlemissin:KK36:
Rica ederim canım:KK200:

X