Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
İki önceki yarışma da birinci ile ikinci arasında 2-3 oy fark vardı sanki :))
Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.

iki bebemle nasılda uğraştıydım anoyyyyyyyy başıma gelenlerrr :göğsüne dizine vuran kadın: smiley
İlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariz

O zaman kıyasıya kapisalim sonunculuk için ama ben onda çok iddialiyim mütevazı olamiyciiimmm
Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım

Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.
Evet bildirimden sonra fark atıyor birinci

bende çok beğendim hem tarifi hem sunumu

farklı olabilirdi ama az miktarda etki ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…