Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70::KK70::KK70:.vallaa sunumunda güzeldi.ama daha güzel fotoların vardı sanki.yandan çekimli.karabuğdaylı nasıl olur acaba denesem
ne kara buğdayı kız hadi malzemeleri okumadın başlığı da mı okumadın? :olamaz::KK48:

Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon alimiyon katılmasın yarışmalara :duduk: insan üstü sunum yapıyor :olamaz: diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım :KK22::KK23:
sen kendi sunumlarına hiç bakmıyorsun anlaşılan?:KK67:

ne kara buğdayı kız hadi malzemeleri okumadın başlığı da mı okumadın? :olamaz::KK48:

sen kendi sunumlarına hiç bakmıyorsun anlaşılan?:KK67:
kuskusu çok sevmem onun yerine karabuğday denesem nasıl olur demek istedim:KK70::KK70::KK70:oy verdiğim başlığı ve tarifi tabiki noktasına kadar inceledim:KK70::KK70:

Tanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.
Hayır canım tanınmakla hiç alakası yok emin olabilirsin birkaç kişi var mesela öyle bir kıstas olsaydı bizim hiç şansımız olmazdı :KK70: süpürürdüler buraları :KK66:

Hepinizin ellerine sağlık ,:KK9:zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel.:rapci:Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır :olamaz:
ben ben ben yapacaktımm zeytinyağlı barbunyayıı ama senin yüzünden yapamadımm ..yani yaptım da katılamaadııım :KK53:

X