- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
offffff hatırladımBeyti Sarma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offffff hatırladımBeyti Sarma
1.olursan hediyeyi paylaşalım ona göreTşk ederim Miyav_su oyumu yeni kullandım yeni görüyorum şuan oylamayı :))
olsa da yesek, aciktimoffffff hatırladım
ne kara buğdayı kız hadi malzemeleri okumadın başlığı da mı okumadın?.vallaa sunumunda güzeldi.ama daha güzel fotoların vardı sanki.yandan çekimli.karabuğdaylı nasıl olur acaba denesem
sen kendi sunumlarına hiç bakmıyorsun anlaşılan?Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım
kuskusu çok sevmem onun yerine karabuğday denesem nasıl olur demek istedimoy verdiğim başlığı ve tarifi tabiki noktasına kadar inceledimne kara buğdayı kız hadi malzemeleri okumadın başlığı da mı okumadın?
sen kendi sunumlarına hiç bakmıyorsun anlaşılan?
yok demem vallahaolsa da yesek, aciktim
kara buğdayı bilmem ama arpa ya da yıldız şehriye olabilirkuskusu çok sevmem onun yerine karabuğday denesem nasıl olur demek istedimoy verdiğim başlığı ve tarifi tabiki noktasına kadar inceledim
diyetteyim ya aklıma abuk subuk şeyler geliyor.tarifin özüne sadık kalayım benkara buğdayı bilmem ama arpa ya da yıldız şehriye olabilir
içerisinde mercimek var bi şey olmazdiyetteyim ya aklıma abuk subuk şeyler geliyor.tarifin özüne sadık kalayım ben
Hayır canım tanınmakla hiç alakası yok emin olabilirsin birkaç kişi var mesela öyle bir kıstas olsaydı bizim hiç şansımız olmazdı süpürürdüler buralarıTanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.
:)) Ne demekyenGEnC kuzum oy için çok teşekkür ederim tarifimi garip bırakmadın saolasın ellerin dert görmesin
Teşekkür ederim kuzum çok mutlu oldum:)) Ne demek
Çok beğendim tarifi,görünüş olarak da çok şık. Yilbasinda deneyeceğim
Bol şans yarismada
ben ben ben yapacaktımm zeytinyağlı barbunyayıı ama senin yüzünden yapamadımm ..yani yaptım da katılamaadııımHepinizin ellerine sağlık ,zor bir seçim oldu,hepsi birbirinden güzel.Oyum kısıra gitti.Bazı sebeplerden dolayı yoğunum ,katılacaktım ama nasip olmadı.Katılsaydım makarna salatası ve zeytinyağlı barbunya yapacaktım ,inşallah bu tarifi çok isteyenler olmamıştır
hadi ya.aakötü olmuşben ben ben yapacaktımm zeytinyağlı barbunyayıı ama senin yüzünden yapamadımm ..yani yaptım da katılamaadııım