yeşil mercimekliyi de denemezsen darılırımtavuklu olanı
yeşil mercimekliyi de denemezsen darılırım
Hakkımızda hayırlısı olsunHanımlar oylama başlamıştır.Hepinize bol şans diliyorum
Oy istemek,link dağıtmak yasaktır bilginiz olsun
yasminsay
@-cantanem-
@_CaNanSu_
@azerinnn
@tuzsuz_ruh
alimiyon
@gurtmingotam
Tenceresiz kaldim anne
@EnisaE
@3cadianasi
ervanazlim
Smile Forever
SUHAN
@BlancKahkul
@Makyajkolik13
@yenGEnC
Oyumu kullandimbutun tariflerde gercekten emek var bazilarimiz sansliydik guzel tarifler bula bildik bazilarimizsa maalesef tarif bulamadi diye biraz basit tariflere kaldilar ama herkes cok ugrasti hatta son dakikaya kadar ugrasan arkadasimiz bile var gonul isterdi ki herkese oy vere bileyim ama bi tek oyum oldugu icin oyum havuc seklinde salataya gitti sekline bayildim
Tesekkur ederimmSmile Forever tarifini cok begendim. Oyum basindan beri sanaydi. Hayirli olsun insallah.
Bu sefer tariflere girip tektek yorum yapamadim. Biraz yogunum bu ara ama gercekten herkes cok basarili.. Herpinizin eline koluna saglik hanimlar.
Tum katilanlara basarilar diliyorum
Bu aradaNevreste sanada ayriyetten tesekkur ediyorum. Gec vakit yazmama ragmen duzenlemissin
Yaaa ne yapıyorsun o kadar malzemeyi diyorDemeafiyet bal şeker olsun miniğe eşin isyan etmiştir Eminim
Maşallah afiyet olsunYaaa ne yapıyorsun o kadar malzemeyi diyoradama işkence yapmadım tek başıma oğlumla yedim bi ara hergün kısır yedim. Gaziantep’ten gelen zeytinyağım la ne güzel oldu
O zaman kıyasıya kapisalim sonunculuk için ama ben onda çok iddialiyim mütevazı olamiyciiimmmBende bu sefer iddealı değilim sonuncu bile olabilirimilk 5 i geçiyorum bile
O zaman kıyasıya kapisalim sonunculuk için ama ben onda çok iddialiyim mütevazı olamiyciiimmm
Bildirim bı kaç güne gidince illaki oy alırız tek umudum okendimemi verseydim oyumu acaba
Dur daha yeni ilk saatler asıl heyecan bildirim gidince takir takir gelecek oylarböyle hayal etmemiştim
Bildirim bı kaç güne gidince illaki oy alırız tek umudum o
fark atacak diyorsunDur daha yeni ilk saatler asıl heyecan bildirim gidince takir takir gelecek oylarbirinci arayı açacak izleyeceğim
Benden duymuş olma bende teklif ettim herkese korktu kaçtı yazıyormuşfüze atsaydın böyle ölmezdik sile biliyormuyuz acaba tarifimizi.artık çokmu geç
İki önceki yarışma da birinci ile ikinci arasında 2-3 oy fark vardı sanki :))fark atacak diyorsun