Oyumu kullandimbutun tariflerde gercekten emek var bazilarimiz sansliydik guzel tarifler bula bildik bazilarimizsa maalesef tarif bulamadi diye biraz basit tariflere kaldilarama herkes cok ugrasti hatta son dakikaya kadar ugrasan arkadasimiz bile vargonul isterdi ki herkese oy vere bileyim ama bi tek oyum oldugu icin oyum havuc seklinde salataya gitti sekline bayildim
Smile Forever
tarifini cok begendim. Oyum basindan beri sanaydi. Hayirli olsun insallah.
Bu sefer tariflere girip tektek yorum yapamadim. Biraz yogunum bu ara ama gercekten herkes cok basarili.. Herpinizin eline koluna saglik hanimlar.
Tum katilanlara basarilar diliyorum
Bu arada Nevreste
sanada ayriyetten tesekkur ediyorum. Gec vakit yazmama ragmen duzenlemissin
Son ana kadar tek favorim vardi.
Ama humus ile piyaz gelince 2 oldu favorilerim.
Oyumu kullandim bende,cok sevdigim iki lezzete gitti oyum @tuzsuz_ruh hayirli olsun.
Hepimizin eline emegine saglik, cok guzel tarifler geldi. Hepsi hakediyor birinciligi.
Sansi olan kazansin. Basarilar diliyorum
Yaaa ne yapıyorsun o kadar malzemeyi diyor adama işkence yapmadım tek başıma oğlumla yedim bi ara hergün kısır yedim. Gaziantep’ten gelen zeytinyağım la ne güzel oldu
Yaaa ne yapıyorsun o kadar malzemeyi diyor adama işkence yapmadım tek başıma oğlumla yedim bi ara hergün kısır yedim. Gaziantep’ten gelen zeytinyağım la ne güzel oldu