- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
İns başka sefereO ayri tabikazanirsin insallah
Ee ben hic hic birinde yokumAllah in bu nasıl bir kararsızlıktir bir tarafta patlicanlilar bir tarafta yoğurtlular
Börülce de severim kapEe ben hic hic birinde yokum
Kıyamam sağlıcakla gelsin bebişin bencede fazla bakma canın cekerAnammm başlamış oylama ben son gün kullanacağım oylama bitince görüşürüzhamileyim heyecan yapmayayım herkese bol şans hak eden kazansın diyeceğim de emekler ortada
teşekkür ederimsanırımalimiyon na gidiyor oyum başarılar.denemeyi düşündüğüm için sana veriyorum.
Yeteri kadar baktımKıyamam sağlıcakla gelsin bebişin bencede fazla bakma canın ceker
Bende bu sefer iddealı değilim sonuncu bile olabilirimBen ilk 5 e giremeyeceğimi bildiğinden heyecan yok önümüzdeki maçları düşünüyorum
DemeYeteri kadar baktımyarışmayada katıldım iki kaftadır kısır, Patates Salatası, köz patlıcan yemekten gınaaa geldi
evet haklısınİste ilk yapmanin hem avantajlari var hem dezavantajlarimesela avantajlari foto ilklerde oluyo ayrica goruntulenme ve yorum sayisi fazla oluyo ayrica begeni dezavantajiysa sen kimsenin nasil yapacagini bilmeden yaptigindan sonrakiler senden daha iyi sunum falan yapma imkanina sahipler
bir süslü şeften ve aynı zamanda rakibimden böyle güzel yorum almak beni çok onure etti çok teşekkür ederim :)alimiyon oyum sana güzellik
Görür görmez favorim bu kesinlikle demiştim zaten, sunumun uğraşılmış, özenli ve göze aşırı hitap ediyor umarım kazanırsın
Benim tarzıma çok uyuyor tariflerin ve sunumun çok profesyonelce buldum başarılar dilerim kuzummm
tavuklu olanıteşekkür ederim
hangisini deneyeceksin acaba?
denediğinde yorum bildir lütfen
Daha güzel sözler hakediyor tariflerin canım benimbir süslü şeften ve aynı zamanda rakibimden böyle güzel yorum almak beni çok onure etti çok teşekkür ederim :)
tarifimin altına yorum olarakta favorin olduğunu belirtmiştin tekrar teşekkür ederim
başarılar diliyorum