Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Smile Forever
tarifini cok begendim. Oyum basindan beri sanaydi. Hayirli olsun insallah.
Bu sefer tariflere girip tektek yorum yapamadim. Biraz yogunum bu ara ama gercekten herkes cok basarili.. Herpinizin eline koluna saglik hanimlar.
Tum katilanlara basarilar diliyorum
Bu arada Nevreste
sanada ayriyetten tesekkur ediyorum. Gec vakit yazmama ragmen duzenlemissin
Anammm başlamış oylama ben son gün kullanacağım oylama bitince görüşürüz hamileyim heyecan yapmayayım herkese bol şans hak eden kazansın diyeceğim de emekler ortada
Anammm başlamış oylama ben son gün kullanacağım oylama bitince görüşürüz hamileyim heyecan yapmayayım herkese bol şans hak eden kazansın diyeceğim de emekler ortada
alimiyon
oyum sana güzellik
Görür görmez favorim bu kesinlikle demiştim zaten, sunumun uğraşılmış, özenli ve göze aşırı hitap ediyor umarım kazanırsın
Benim tarzıma çok uyuyor tariflerin ve sunumun çok profesyonelce buldum başarılar dilerim kuzummm
İste ilk yapmanin hem avantajlari var hem dezavantajlarimesela avantajlari foto ilklerde oluyo ayrica goruntulenme ve yorum sayisi fazla oluyo ayrica begeni dezavantajiysa sen kimsenin nasil yapacagini bilmeden yaptigindan sonrakiler senden daha iyi sunum falan yapma imkanina sahipler
alimiyon
oyum sana güzellik
Görür görmez favorim bu kesinlikle demiştim zaten, sunumun uğraşılmış, özenli ve göze aşırı hitap ediyor umarım kazanırsın
Benim tarzıma çok uyuyor tariflerin ve sunumun çok profesyonelce buldum başarılar dilerim kuzummm
bir süslü şeften ve aynı zamanda rakibimden böyle güzel yorum almak beni çok onure etti çok teşekkür ederim :)
tarifimin altına yorum olarakta favorin olduğunu belirtmiştin tekrar teşekkür ederim
başarılar diliyorum
bir süslü şeften ve aynı zamanda rakibimden böyle güzel yorum almak beni çok onure etti çok teşekkür ederim :)
tarifimin altına yorum olarakta favorin olduğunu belirtmiştin tekrar teşekkür ederim
başarılar diliyorum