Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste
, bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.
İlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz
sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariz
Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon
katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.
İlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz
sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariz
Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon
katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım
Tanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.
Tanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.