Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
İki önceki yarışma da birinci ile ikinci arasında 2-3 oy fark vardı sanki :))
Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela:KK53:
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.:KK70:

iki bebemle nasılda uğraştıydım anoyyyyyyyy başıma gelenlerrr :göğsüne dizine vuran kadın: smiley:KK70::KK70::KK70::KK70:
İlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz deynepnaz sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariz :KK70:

O zaman kıyasıya kapisalim sonunculuk için ama ben onda çok iddialiyim mütevazı olamiyciiimmm :KK49:
Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon alimiyon katılmasın yarışmalara :duduk: insan üstü sunum yapıyor :olamaz: diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım :KK22::KK23:

Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela:KK53:
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.:KK70:
Evet bildirimden sonra fark atıyor birinci :KK70:

Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon alimiyon katılmasın yarışmalara :duduk: insan üstü sunum yapıyor :olamaz: diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım :KK22::KK23:
bende çok beğendim hem tarifi hem sunumu

Tanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.
farklı olabilirdi ama az miktarda etki ederdi

X