- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Benden duymuş olma bende teklif ettim herkese korktu kaçtı yazıyormuş Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden duymuş olma bende teklif ettim herkese korktu kaçtı yazıyormuş Nevreste
Ahahahaiki bebemle nasılda uğraştıydım anoyyyyyyyy başıma gelenlerrr :göğsüne dizine vuran kadın: smiley
bunda da öyle olur ilk dört tarif arasında bence tabiİki önceki yarışma da birinci ile ikinci arasında 2-3 oy fark vardı sanki :))
Gecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti meselaİki önceki yarışma da birinci ile ikinci arasında 2-3 oy fark vardı sanki :))
İlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariziki bebemle nasılda uğraştıydım anoyyyyyyyy başıma gelenlerrr :göğsüne dizine vuran kadın: smiley
Aman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadımO zaman kıyasıya kapisalim sonunculuk için ama ben onda çok iddialiyim mütevazı olamiyciiimmm
millet dördüncü oyunu aldı bende tık yokBelli olmiyor Sühan ama heyecanlı :))
Evet bildirimden sonra fark atıyor birinciGecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.
valla keyifli oldu benim içinİlk yarışmada insan şu anlar da utanıyor sıkılıyor rahat ol kasma deynepnaz sonuncu olmuş diyollarrrdi o bizi yatisturir benim sonunculugu birlikte kutlariz
geçen sefer sen ne yapmıştınGecen yarismada bir ben ondeydim bir Nevreste , bildirim gitti ve nevos aldi basini gitti mesela
Bildirim möhim mesele, gitsin bi kac saat sonrasinda az cok belli ediyor kendini birinci.
bende çok beğendim hem tarifi hem sunumuAman canım ne olacak bu yarışmada böyle oluversin ama bence alimiyon katılmasın yarışmalara insan üstü sunum yapıyor diyeceğim de çoğunun sunumları efsane ya gerçekten çok iyi sunumlar var... bak etiketledim arkasından gıybet yapmadım
Beyti Sarmageçen sefer sen ne yapmıştın
seninde güzel tarifinOylar 1 er 2 ser dagilmis, suanda hic kestiremiyorum kimin kazanacagini
farklı olabilirdi ama az miktarda etki ederdiTanınmış kişilere özellikle oy gittiğini düşünmüyorum ben. Ama isim hiç belli olmasaydı kimin ne yaptığı o zaman farklı olur muydu diye düşünüyorum. Gelen yorumlarda mesela madalyası yoktu ona oy verdim diyen oluyordu.