Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diyeCanım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)
Herkesin bahçesi var(bizim yok)öyle olunca gönderdiler:)55 ile 80 arası canım:)Tani daha pahalı olanlar var.
iyiymiş.. 90 burdaaaBurada 65-70 arası
Antep fıstık sevilmez mi hiç
Dolaptan dolaba da farkediyor.Önceki dolaba sarılmışta koyuyordum lahanayı güzel oluyordu,şimdiki dolapta güzel olmuyor hem lahananın şekli hem tadıBen sarmadan haşlanmış lahana koyuyorum ve çıkarıp direk sarıyorum.Hazır oluyor.Bence hiç farkı yok gayet güzel oluyor:)
Biz geçen yılda böyle yaptık.Sadece beslenme için 1 börek 1 kurabiye 2 veliden istedim:)Diğerlerinden meyve vs...Aynen yenmiyor boşuna oluyor.Birde yerli malı demek cidden pasta börek değil:)Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diye
iyiymiş.. 90 burdaaa
Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)Dolaptan dolaba da farkediyor.Önceki dolaba sarılmışta koyuyordum lahanayı güzel oluyordu,şimdiki dolapta güzel olmuyor hem lahananın şekli hem tadı
Burada yeni mahsül elden alınırsa öyle yoksa buradada aynı fiyat:)Yani merkezinde ucuz alınmyor:)iyiymiş.. 90 burdaaa
Beyaz lahanaya bulgur harcı yakışıyor ben de bazen bulguru daha fazla koyarım pirinçten lahana saracağım zaman .Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)
Sadece bulgur ve kıyma ile yapıyorum:)Beyaz lahanaya bulgur harcı yakışıyor ben de bazen bulguru daha fazla koyarım pirinçten lahana saracağım zaman .
Bende oyle yapiyorum haslayip koyuyorum. Bu lahanayi butun halde cigden koyma isi icime sinmedi zatenBen sarmadan haşlanmış lahana koyuyorum ve çıkarıp direk sarıyorum.Hazır oluyor.Bence hiç farkı yok gayet güzel oluyor:)
yok burada galiba kuruyemişçi onlar :/ neyse az da olsa akşam alıyım nefsim körelsin bari.Tatbak ,tatlıbak falan yok mu oralarda da aynı fiyattı galiba
Fıstık daha mı zahmetli ki merak ettim şimdi,fındığın kilosu 15-20 fıstık 70 ,işçiliği sulaması ekimi farklı demek kiBurada yeni mahsül elden alınırsa öyle yoksa buradada aynı fiyat:)Yani merkezinde ucuz alınmyor:)
Onu hiç denemedim.Yani çiğden koymak mantıksız boşa yer kaplar:)Bende oyle yapiyorum haslayip koyuyorum. Bu lahanayi butun halde cigden koyma isi icime sinmedi zaten
o zaman zenginler işteeeeBurada yeni mahsül elden alınırsa öyle yoksa buradada aynı fiyat:)Yani merkezinde ucuz alınmyor:)
Koca yer kaplar hem,büyük derin dondurucusu olana hadi neyse deBende oyle yapiyorum haslayip koyuyorum. Bu lahanayi butun halde cigden koyma isi icime sinmedi zaten
Iyiymis 90-100 arasi burda daiyiymiş.. 90 burdaaa
İnan hiç bilmiyorum:)Ama kıymetli :)Fıstık daha mı zahmetli ki merak ettim şimdi,fındığın kilosu 15-20 fıstık 70 ,işçiliği sulaması ekimi farklı demek ki
Zenginler canım:)Yani yaşamayı biliyorlar:)o zaman zenginler işteeee
yok artık fıstık fındıktan ucuz olur mu yaaa...Fıstık daha mı zahmetli ki merak ettim şimdi,fındığın kilosu 15-20 fıstık 70 ,işçiliği sulaması ekimi farklı demek ki
Ya iste amac cikartiyosun bi gece onceden sabah direk sariyosun haslama vs yok. O lahana pisecek mi, o lahana da koku olmayacak mi, soguk vurmus gibi olur o yaOnu hiç denemedim.Yani çiğden koymak mantıksız boşa yer kaplar:)