Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Canım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)
Herkesin bahçesi var(bizim yok)öyle olunca gönderdiler:)55 ile 80 arası canım:)Tani daha pahalı olanlar var.
Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diye

Bu sene çoğu yerde öyle.Öğretmenler gününde bile 5 veliye zor izin verdi müdür,ikrama da 2 çeşitten fazla izin vermedi,hem ziyan oluyor hem pis oluyor sınıf diye
Biz geçen yılda böyle yaptık.Sadece beslenme için 1 börek 1 kurabiye 2 veliden istedim:)Diğerlerinden meyve vs...Aynen yenmiyor boşuna oluyor.Birde yerli malı demek cidden pasta börek değil:)

Dolaptan dolaba da farkediyor.Önceki dolaba sarılmışta koyuyordum lahanayı güzel oluyordu,şimdiki dolapta güzel olmuyor hem lahananın şekli hem tadı
Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)

Hiç sarıp denemedim.Biz lahanayı etli bulgurlu yaparız.O sırada yeni alınmış et ve lahana denk gelmiyor.Dolaptan çıkarıp sarmakta olmuyor.Ama çıkarıp sarmak çok kolay oluyor:)
Beyaz lahanaya bulgur harcı yakışıyor ben de bazen bulguru daha fazla koyarım pirinçten lahana saracağım zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…