Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa

Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar :KK57:

Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER

Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını :eek:

Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri :deli:
Olsa da yesek :KK53:
Acaba yerli malını beklesem de birinin yaptığını kaçırıp ben yaptım diye konumu açsam mı?:KK53:

anaam valla simdi youtube ta aynisina baktim bende:) ahahah mayua bende koymam hamura..borek dedigin puf puf olmaz bencede
valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.
benimde mutfağım iyidir. ama şimdilik bekar olunca evde anne de var anca haftasonları kızlar filan gelince yapıyorum.

Ben lahmacun yapmayı gidiyorum tutmayın beni:KK45:
Geçen gün burada tembel işi karnıbahar istedim ,ama mutfakta hamur yoğurmuşum onu hiç unuttum:skandal:tepsiye koyup fırında pişirecektim.Oğlan da bazlama isteyince bazlamaya dönderdim.Bir tarafta tembel işi karnıbahar bir yanda bazlama bezeleri,çektim ama sonrasında gebelerin belki canı çeker diye geri sildim:bicak:

Yerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa

Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar :KK57:

Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER

Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını :eek:

Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri :deli:
Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
20181213_085148.jpg

Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahh :KK70: ama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/

ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahh :KK70: ama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/
Canım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)
Herkesin bahçesi var(bizim yok)öyle olunca gönderdiler:)55 ile 80 arası canım:)Tani daha pahalı olanlar var.

Bu lahanayi butun saklama oLayini bende duydum ama emin olamadim.
Bazilari buzdolabi kokusu oluyor diyor,pisse de gitmiyor koku ziyan oldu diyolar.
Kimisi soguk vurmus gibi oluyo diyo.
Deneyen olursa yazsin bizede:KK14:
Ben sarmadan haşlanmış lahana koyuyorum ve çıkarıp direk sarıyorum.Hazır oluyor.Bence hiç farkı yok gayet güzel oluyor:)

X