- 2 Aralık 2015
- 31.926
- 106.235
- 598
Benim bazen ruhum genç bazen yaşlı kendi de bilmiyor yaşınıBenim yaşım genç ruhum 55-60 oysaki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bazen ruhum genç bazen yaşlı kendi de bilmiyor yaşınıBenim yaşım genç ruhum 55-60 oysaki![]()
Olsa da yesekYerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa
Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar
Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER
Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını
Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri![]()
Ahahaha birde kimin ne yaptığını alacaksan gruptan nasıl yapıyorsun bı iki resim atsana deOlsa da yesek
Acaba yerli malını beklesem de birinin yaptığını kaçırıp ben yaptım diye konumu açsam mı?![]()
valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.anaam valla simdi youtube ta aynisina baktim bende:) ahahah mayua bende koymam hamura..borek dedigin puf puf olmaz bencede
Güzel fikirAhahaha birde kimin ne yaptığını alacaksan gruptan nasıl yapıyorsun bı iki resim atsana de![]()
Nevo duymasın yalnız sesiz olGüzel fikirBen resimle anlatmayla anlıyorum diyeyim
![]()
Ağlama gel bizde birbirimizin olalımVayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın
bana hiç idolümsün diyen olmadı
![]()
Nevreste nerdeden duyacak ,araya kaynar mesaj,lafa tutarız onu okumazNevo duymasın yalnız sesiz ol![]()
Ağlama gel bizde birbirimizin olalım
Ay pardon birbirimizin idolü olalım![]()
Vayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın
bana hiç idolümsün diyen olmadı
![]()
Hamurla aşk yaşamıyoruz ya ondandırBanada diyen olmadi![]()
Ben lahmacun yapmayı gidiyorum tutmayın beni
Olabilir
Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)Yerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa
Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar
Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER
Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını
Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri![]()
ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhBiz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
Canım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/
Burada 65-70 arasıne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/
Ben sarmadan haşlanmış lahana koyuyorum ve çıkarıp direk sarıyorum.Hazır oluyor.Bence hiç farkı yok gayet güzel oluyor:)Bu lahanayi butun saklama oLayini bende duydum ama emin olamadim.
Bazilari buzdolabi kokusu oluyor diyor,pisse de gitmiyor koku ziyan oldu diyolar.
Kimisi soguk vurmus gibi oluyo diyo.
Deneyen olursa yazsin bizede![]()