Ben de unuttum:)Nevoş buzluk demişken kaç ay önceden buzluk düzeni temalı mesajımız vardı hatırladın mı?Ben unuttum boşver
Nasıl sırıtmayayım bizim fıstığımız ucuzne sırıtıyon kısss...o zaman smile avrupa yakası ondan fiyat farkı çok öyle miiii
Konservesini kvalide yapti sagolsunBabaanne ,anneanne usulü de deneyim birkaç tane de konservesini yaptım fasulyenin
Ben de kvalideme yaptım sağolayımKonservesini kvalide yapti sagolsun
Sen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumMakyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı O zaman çok masrafa girmiş Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence
bizde de 90dan daha pahalı yerler vardır eminim.. neyse ki daha ucuz yerlerdeyizzzNasıl sırıtmayayım bizim fıstığımız ucuzOhh yaaa
Vefali gelin senin gibi bu devirde zor, kiymrtini bilsinBen de kvalideme yaptım sağolayım
Doğru diyorsun beeSen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuş Fıstık yanında hafif kalır Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş Kuru soğan 4-5 tl
Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez miSen yazın biber ve patlıcan fiyatlarını görmedin galiba:)Ben o pahalılıkta biber ve patlıcan kuruttumYeni alsam bağı 25-30 olmuş Fıstık yanında hafif kalır Ya asma yaprağı ve içine koyduğum kıymalar ne olacak.Peki pirinç ne kadar olmuş Kuru soğan 4-5 tl
Benim masraf kaça katlanıyorDoğru diyorsun bee
Geçen yıl 20 tlydi canım:)Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez mi
Yarışma için değer benceMakyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı O zaman çok masrafa girmiş Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence
Mahvoldu ortalık kusan çocuk bile olmuş ki zaten o kadar çeşidi büyük insanın bünye kaldırmaz ://Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
Bizim burda da sadece kiymali ve pirincli ic harci yapiliyo nevoSadece bulgur ve kıyma ile yapıyorum:)
Ben begendim ya bu yontemi 1 tane yapragini dolaba atip denemek gerekAynen bildiğimiz yöntemden vazgeçmeyelim:)
İyiz abla sen nasilsinHu kızlar nasıldınız
AlemsinBen de kvalideme yaptım sağolayım
Tesekkur ederim canim ya burdaki herkes cok becerikli bence:)valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.
benimde mutfağım iyidir. ama şimdilik bekar olunca evde anne de var anca haftasonları kızlar filan gelince yapıyorum.
Kiskanma:)))Vayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın bana hiç idolümsün diyen olmadı
İşte bizim topraklarımızdan pasta ve börek fışkırmadığını öğrenmeleri gerekecek:)Yazık çocuklara:)Mahvoldu ortalık kusan çocuk bile olmuş ki zaten o kadar çeşidi büyük insanın bünye kaldırmaz ://
Tontriko'm hoşgeldinKiskanma:)))
Hosbulduk boncuum: ( maalesef elim bombos yaa: (Tontriko'm hoşgeldinElin boş gelmedin inşaallah
Niye uslu durmuyorsun şekerim.Niye bizi senden mahrum ediyorsunHosbulduk boncuum: ( maalesef elim bombos yaa: (