- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Bana hic uymuyo bu yuzden.Koca yer kaplar hem,büyük derin dondurucusu olana hadi neyse de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hic uymuyo bu yuzden.Koca yer kaplar hem,büyük derin dondurucusu olana hadi neyse de
Geçenlerde Bime gelmişti almıştım yarım kilosu 35 TL pakette.Ben de diyorum insert ,aktüel ürün uygun olur niye aynı fiyata gelmiş,meğer çoğu yerde daha pahalıymışIyiymis 90-100 arasi burda da tabi 70 75 e de var da degmez yani
Aynen bildiğimiz yöntemden vazgeçmeyelim:)Ya iste amac cikartiyosun bi gece onceden sabah direk sariyosun haslama vs yok. O lahana pisecek mi, o lahana da koku olmayacak mi, soguk vurmus gibi olur o ya
Yok yok biz bildigimiz yontemle devam
Mesela fasulyeyi de çiğden koyan varmış ama ben bir kere denedim hiç beğenmedim tadını kokusunuYa iste amac cikartiyosun bi gece onceden sabah direk sariyosun haslama vs yok. O lahana pisecek mi, o lahana da koku olmayacak mi, soguk vurmus gibi olur o ya
Yok yok biz bildigimiz yontemle devam
aynen far ediyor etmez mi sen nerdeydin canım?Iyiymis 90-100 arasi burda da tabi 70 75 e de var da degmez yani
İyiyizHu kızlar nasıldınız
Ya fiyati hep kalitesine gore degisiyor. Siirt fistigi var iri iri gecen baktim 100 u geciyodu. Antep fistigi oda 70 den basliyo te kaf dagina kadar cikiyor.Geçenlerde Bime gelmişti almıştım yarım kilosu 35 TL pakette.Ben de diyorum insert ,aktüel ürün uygun olur niye aynı fiyata gelmiş,meğer çoğu yerde daha pahalıymış
Makyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştıO zaman çok masrafa girmişNevreste madalyayı senden alıp Ona verelim benceYa fiyati hep kalitesine gore degisiyor. Siirt fistigi var iri iri gecen baktim 100 u geciyodu. Antep fistigi oda 70 den basliyo te kaf dagina kadar cikiyor.
Gecen bende aldim minik pakette, 100 gram ya var ya yok 9.5 lira verdim ama bazen kaliteli olan fistiklar da guzel indirim oluyo 20 30 lira gibi niye o kadar dusuyo fiyat bilmem
Onu bu sene denedim ben ayikladim dogradim domatesle harmanladim yallah buzluga, cikardim yaptim bi kere biraz gec pisti ama koku yoktuMesela fasulyeyi de çiğden koyan varmış ama ben bir kere denedim hiç beğenmedim tadını kokusunu
Istanbuldayimaynen far ediyor etmez mi sen nerdeydin canım?
Demek ki dolaba göre değişiyor yine de.Aynen dediğin gibi geç pişer çiğden koyunca da.Onu bu sene denedim ben ayikladim dogradim domatesle harmanladim yallah buzluga, cikardim yaptim bi kere biraz gec pisti ama koku yoktu
Wu iyi fikir Nevreste duymasin ama aramizda kalsin buMakyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştıO zaman çok masrafa girmişNevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence
Heeeeedeynepnaz sende İstanbulda değil misin?
Iste aynen en guzeli anne usulu ne var sanki bilmedigim seyleri yapiyorum, is olsunDemek ki dolaba göre değişiyor yine de.Aynen dediğin gibi geç pişer çiğden koyunca da.
ne sırıtıyon kısss... o zaman smile avrupa yakası ondan fiyat farkı çok öyle miiiiHeeeee
Anadolu yakasındayım
Babaanne ,anneanne usulü de denedim birkaç tane de konservesini yaptım fasulyeninIste aynen en guzeli anne usulu ne var sanki bilmedigim seyleri yapiyorum, is olsun
Avrupa yakasindayim bende, bizim semt biraz kazik. Yenibosnaya gidiyorum orda her sey o kadar uygun ki sasiriyorum. Bizim semtte 10 lira olan domates orda 5 liraydi o zaman cok iyi anladim kaziklandigimizi ve bu bircok urunde boyleHeeeee
Anadolu yakasındayım