Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ya iste amac cikartiyosun bi gece onceden sabah direk sariyosun haslama vs yok. O lahana pisecek mi, o lahana da koku olmayacak mi, soguk vurmus gibi olur o ya :eek:
Yok yok biz bildigimiz yontemle devam:halay:
Mesela fasulyeyi de çiğden koyan varmış ama ben bir kere denedim hiç beğenmedim tadını kokusunu:duduk:

Geçenlerde Bime gelmişti almıştım yarım kilosu 35 TL pakette.Ben de diyorum insert ,aktüel ürün uygun olur niye aynı fiyata gelmiş,meğer çoğu yerde daha pahalıymış:skandal:
Ya fiyati hep kalitesine gore degisiyor. Siirt fistigi var iri iri gecen baktim 100 u geciyodu. Antep fistigi oda 70 den basliyo te kaf dagina kadar cikiyor.:KK57:
Gecen bende aldim minik pakette, 100 gram ya var ya yok 9.5 lira verdim:kızgın: ama bazen kaliteli olan fistiklar da guzel indirim oluyo 20 30 lira gibi niye o kadar dusuyo fiyat bilmem:ukala:

Ya fiyati hep kalitesine gore degisiyor. Siirt fistigi var iri iri gecen baktim 100 u geciyodu. Antep fistigi oda 70 den basliyo te kaf dagina kadar cikiyor.:KK57:
Gecen bende aldim minik pakette, 100 gram ya var ya yok 9.5 lira verdim:kızgın: ama bazen kaliteli olan fistiklar da guzel indirim oluyo 20 30 lira gibi niye o kadar dusuyo fiyat bilmem:ukala:
Makyajkolik13 Makyajkolik13 geçen kategori basma kadayıfa bol bol kullanmıştı:skandal:O zaman çok masrafa girmiş:skandal:Nevreste madalyayı senden alıp Ona verelim bence :sus:

Heeeee:KK45:
Anadolu yakasındayım :KK45:
Avrupa yakasindayim bende, bizim semt biraz kazik. Yenibosnaya gidiyorum orda her sey o kadar uygun ki sasiriyorum. Bizim semtte 10 lira olan domates orda 5 liraydi o zaman cok iyi anladim kaziklandigimizi ve bu bircok urunde boyle:kızgın:
Anadolu yakasini hic bilmiyorum ama:KK51:

X