Benim bazen ruhum genç bazen yaşlı kendi de bilmiyor yaşınıBenim yaşım genç ruhum 55-60 oysaki
Olsa da yesekYerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa
Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar
Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER
Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını
Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri
Ahahaha birde kimin ne yaptığını alacaksan gruptan nasıl yapıyorsun bı iki resim atsana deOlsa da yesek
Acaba yerli malını beklesem de birinin yaptığını kaçırıp ben yaptım diye konumu açsam mı?
valla idolümsünüz. yeni tariflerinizi bekliyorum.anaam valla simdi youtube ta aynisina baktim bende:) ahahah mayua bende koymam hamura..borek dedigin puf puf olmaz bencede
Güzel fikirAhahaha birde kimin ne yaptığını alacaksan gruptan nasıl yapıyorsun bı iki resim atsana de
Nevo duymasın yalnız sesiz olGüzel fikirBen resimle anlatmayla anlıyorum diyeyim
Ağlama gel bizde birbirimizin olalımVayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın bana hiç idolümsün diyen olmadı
Nevreste nerdeden duyacak ,araya kaynar mesaj,lafa tutarız onu okumazNevo duymasın yalnız sesiz ol
Ağlama gel bizde birbirimizin olalım
Ay pardon birbirimizin idolü olalım
Vayyyy tontiştontriko bir de madalyam yok diyorsun ,bak idol olmaya başlamışsın bana hiç idolümsün diyen olmadı
Hamurla aşk yaşamıyoruz ya ondandırBanada diyen olmadi
Ben lahmacun yapmayı gidiyorum tutmayın beni
Olabilir
Biz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)Yerli malı haftası yerini gun lere birakti arkadaş o nedir yaaa
Çocukların tabakalarını fulleyop birde yigdilar
Ksiir mercimek köftesi kurabiyeLER pastaLAR
Börek LER
Mısır meyve kuru yemiş çocukları halbuki yarısını bile yiyemez günümüz anneleri yine yaptı yapacağını
Çocuğuma 4-5 çeşit koymama rağmen bitiremedi demetle sarma koydu ya la biri
ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhBiz öyle yapmıyoruz yerli malını:)Biz de sadece kuru yemişler ,kuru meyveler ve meyveler var:)Çocuklar yöresel kıyafet giydiler.Şiir okudular:)
Ama şimdi okullarda bayağı bayağı gün haline geldi:)
Eki Görüntüle 2215150
Canım bu görünenler bir kısmı böyle 3 sıra daha vardı:)ne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/
Burada 65-70 arasıne güzel yapmışsınızz antep fıstığını kim getirdi yahuuu zenginsiniz hepinizzz maşallahhama pardon antepdeydiniz demi orda kilosu kaçaa... canım istiyor pahalı diye almadım vallaa :/
Ben sarmadan haşlanmış lahana koyuyorum ve çıkarıp direk sarıyorum.Hazır oluyor.Bence hiç farkı yok gayet güzel oluyor:)Bu lahanayi butun saklama oLayini bende duydum ama emin olamadim.
Bazilari buzdolabi kokusu oluyor diyor,pisse de gitmiyor koku ziyan oldu diyolar.
Kimisi soguk vurmus gibi oluyo diyo.
Deneyen olursa yazsin bizede