Ben de şimdi o tür bir tarif gördüm,içine yoğurt yumurta da katıp da,öyle yapayım bari,daha sağlıklı olsun diye ,yoksa kızartması da güzel de,gerçek bak sağlıklı olsun diye diyorumHaşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)
Bende Migros’ta gördüm tanesi 20₺ idi eşime bunlarda yemek yemeyi aş erdim dedim ama yemediii... ben bunlarda yemek yesem boğazımdan geçmez o yemek dediBen de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani
Üşendiğinle hiç alakası yok zaten iftira hep bunlarBen de şimdi o tür bir tarif gördüm,içine yoğurt yumurta da katıp da,öyle yapayım bari,daha sağlıklı olsun diye ,yoksa kızartması da güzel de,gerçek bak sağlıklı olsun diye diyorum
Ayy düşünemiyorum kendimi eşimi o halde foto çekerkenYaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzum
Esas sen yapmıştın tarifi,PC ye geçince yorum yazarım dediydim kaldı,ben bi koşu ziyaret edip geleyimBende kapalı havada yaptımhali ortada
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin, çocukla gidince öyle oluyor :)İyi aksamlar kizlar
Doktordaydik bu gun o yuzden giremedim
Alt ust ettik hastaneyiduvardaki tabloya kadar ellediler oglanlar
Ben de hep evde cekiyorumAyy düşünemiyorum kendimi eşimi o halde foto çekerkenEn güzeli evim evim güzel evim
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin, çocukla gidince öyle oluyor :)
Aynısından evde de var yapma evlaaadım deseydin
Eşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığınıBende Migros’ta gördüm tanesi 20₺ idi eşime bunlarda yemek yemeyi aş erdim dedim ama yemediii... ben bunlarda yemek yesem boğazımdan geçmez o yemek dedi
Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versinİyi aksamlar kizlar
Doktordaydik bu gun o yuzden giremedim
Alt ust ettik hastaneyiduvardaki tabloya kadar ellediler oglanlar
Kalabalık ortamlarda minnoş annelere dönüyor insan dimiTesekkur ederim canim
Valla kontrolden cikinca esime dedim simdi milletin icinde salon kadini cizgimden cikicam duramiyorum
Sepetin en altına itiyorsun dimi doğru de heleEşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığınıEşime yarışma için desem hemen alır da işin ucunda beğenilmezse eşe rezil olmak ta var Eşimle çıkınca çaktırmadan alışverişe atıyorum sepete karambole geliyor
Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versin
Fazla altlara itmiyorumSepetin en altına itiyorsun dimi doğru de hele
Bu da iyi taktikmiş tuttum :) müşteriler beklemesin ayıp olarrrFazla altlara itmiyorumEşim kasaya gelince arkadaki müşterinin sanıyor bazı şeyleri,sen mi aldın diyor ,aceleyle ben aldım geçir kasadan diyorum
Nuryolu,Kakao ve ben,Be_ni ,yamuk prenses falan ,çıtayı yükseltip gitti çoğuYa eski yılların sunumlarına bakıyorum da normal sunumlar halkın içinden ne güzelmiş
İlk kim çıtayı bu kadar yükseltti
Biz devam ettiriyoruz akılları kalmasınNuryolu,Kakao ve ben,Be_ni ,yamuk prenses falan ,çıtayı yükseltip gitti çoğu
ben yazacaktım tembel işi deyince baktım da şefim vermiş tarifiHaşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)