- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.036
Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsamUrfadayım, gel beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsamUrfadayım, gel beklerim
Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzelNomıssız güzel yapmış
Olabilir mi bilemedimUrfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam
Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyorTeşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)
Urfadayım, gel beklerim
Teşekkür ederim
Bari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorumHem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorlu hepsi birbirinden güzel
Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorumYa benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
Katıl katıl, amaç eğlenmek değil miBari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
Yaa çok tatlısın ablaUrfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam
Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorumBenimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum
Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimizYa benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
Merak ettim senin mezeyi :) Emin’im iddalıdirBari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam ,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez benceYaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz
Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekimYaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz
Haşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da
Ben poşette yaptım çok güzel olmuştuBana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da
Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yaniValla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum
Bende kapalı havada yaptım hali ortadaHava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence
Balkonda çektim ve hava yağmurlu. Eşimle tartışmaya kadar gitti iş. Evde çek diyor, kabul etmedim. masayı balkona aldırdım zorlaHava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence
Yaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzumValla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim