- 2 Aralık 2015
- 31.890
- 106.113
- 598
Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsamUrfadayım, gel beklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Urfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsamUrfadayım, gel beklerim![]()
Hem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorluNomıssız güzel yapmış![]()
Olabilir mi bilemedimUrfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam![]()
Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadımTeşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)
Urfadayım, gel beklerim
Teşekkür ederim![]()
Bari biriniz kötü yapsaydınız beHem deee ne güzeeell içim gitti ya bu kategori çok zorluhepsi birbirinden güzel
![]()
Benimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorumYa benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadımsizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
![]()
Katıl katıl, amaç eğlenmek değil miBari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam
,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
![]()
Yaa çok tatlısın ablaUrfa çok uzakmış,çiğ bulgura salça katıp kemirsem mi ne yapsam![]()
Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorumBenimki o an doğaçlama gelişiyor. Tabi görsel olarak sunum araştırıyorum![]()
Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimizYa benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadımsizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor
![]()
Merak ettim senin mezeyi :) Emin’im iddalıdirBari biriniz kötü yapsaydınız be,hepinizin tarifleri çok iddialı,çekilsem mi ne yapsam
,yine sonuncu olmaktan korkuyorum
![]()
Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez benceYaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz![]()
Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekimYaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz![]()
Haşlayıp üzerine kaşar koyup fıtına atsan :)Bana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da![]()
Ben poşette yaptım çok güzel olmuştuBana tembel işi karnıbahar tarifi verecek olan var mı?Kızartıp ,una bulayıp yoğurtlamaya üşeniyorum da![]()
Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yaniValla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum![]()
Bende kapalı havada yaptımHava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence![]()
Balkonda çektim ve hava yağmurlu. Eşimle tartışmaya kadar gitti iş. Evde çek diyor, kabul etmedim.Hava kapalı olduktan sonra balkona değil çatıya çıksak etki etmez bence![]()
Yaparsın inanıyorum, kadınların elinden gelmeyen iş yok maşallah :) Göl iyi fikir de üşürsün kuzumValla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim![]()