Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)

Urfadayım, gel beklerim :KK45:
Teşekkür ederim :KK53:
Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım :bicak: sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor:110:

Ya benim tarifim gelecek ama süslerim ve sunum eksik aklımada tam oluşturamadım :bicak: sizin sunumları görünce benim ki pek şey durmayacak gibi geliyor:110:
Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz :KK70:

Yaparsın kuzum niye yapamayasın, yapılanlar fikir olsun elinden geldiğince yapmalısın bence :) sunum için ışıklı ortam tercih et balkon favorimiz :KK70:
Valla az kıyıdan köşeden bakınıyorum sunumlara :) ne yapsam mezelerimi alıp göle mi götürsem şöyle göl manzaralı bir çekim :halay:

Valla bana kalsa şöyle güzel güzel tabaklar alırım sırf bu yarışma için hatta profesyonel çekim bile yaptırırım daaaa çok şey etmek istemiyorum :KK45:
Ben de geçen gün şık tabak alayım dedim ,hoşuma gitti ,fiyatını görünce evdekiler de güzel kii dedim ,pahalı olduğundan değil yani:KK45:

X